Fullproppad helg

Helgen förbi i ett huj och måndagen också!
 
I lördags var vi till Vasa och hjälpte Paul & Johanna att flytta. Från tredje våningen utan hiss, där fick jag dagens gymppa pass! ;)
 
 
Såhär såg ett av lasset ut när vi kom till Lepplax. Lätt nervös var jag över Johanna som skulle klara av att flytta i vecka 35, men hon verkar ha klarat det. ;)
 
Efter flyttandet drog Isabelle och jag iväg till Saras så Isabelle skulle få rida på Petter. Hon är så sur när hon skall rida på Kitty för hon vill rida själv! Och det går minsann inte för sej på Kitty som ni kanske förstår.
 

Hon strålade av lycka hela ridturen! <3 Och bra klarade hon det, hon red alldeles själv, stolt mamma här! ;) Men vilken klippa Petter är, helt otroligt vilken ponny! <3
 
På kvällen kom äntligen fammo och faffa hem från sin månads långa resa, vad vi har saknat dem! <3
 
I söndags kom homeopaten ut och kolla på både Kitty och Dancie. Hon verkade ha vettiga resonemang. Kitty trodde hon inte skulle vara något problem, men Dancie tyckte hon nog var en liten specialare, och man kan ju inget annat än att hålla med! Jag blev helt chockad själv när jag berättade om alla skador och fel hon har haft, helt otroligt hur en och samma häst kan råka ut för så mycket som Dancie varit med om.
 
Vi fick en telefontid till nästa vecka och efter det påbörjas behandlingen. För Dancie får jag räkna med att det kommer finnas saker som rivs upp igen, hon kan bli halt från gamla skador osv. Men det skall bli spännande att se vad som händer och jag håller verkligen tummarna för att vi skall få någon rätsida på Dancie med detta nu!
 
På kvällen var det dags för sjörövardag i Fäboda med min familj! Riktigt roligt, tusen tack till Anna som hade ordnat alla fina tävlingar och skattjakten! Vi borde vara bättre på att dra ut i naturen och njuta, det är ju så härligt! <3
 
Igår var Dancie och jag på en skrittur i skogen och vi njöt båda två! <3 Nu börjar vi på ännu en gång, sakta men säkert...
 
/ Sofie
 
 

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fin blogg

2015-05-19 @ 10:38:17
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0