Sommarlov!

Tänk att det redan är första juni och barnen har sommarlov! Vart flyger tiden iväg?
 
I helgen har vi firat dagarna tre! ;) I fredags hade Emma examensfest, på lördag var det Sophies tur och sen på söndag firade vi Oskar som fyllde 10 år. Så fullproppad helg, men en rolig sådan! :)
 
 
Nu under sommaren så sköter Ellen barnen när jag jobbar, det är verkligen lyxigt att inte behöva ställa dem alls innan man far till jobbet, det blir ju nästan liksom sovmorgon. ;) Idag var första dagen och de hade haft jättekul enligt barnen! :)
 

 
Igår bokade vi vår husbilssemester för denna sommar. I år bär det av till Pite havsbad. Längtar redan, det är så härligt att leva husbilsliv, bara ta dagen som den kommer och man har hur mycket tid som helst för varandra, så härligt...
 
 
För att inte glömma alla härliga promenader och att få njuta av naturen! <3
 
Dancie har varit suuuper i helgen! Först en underbar terrängtur där hon var superglad och sen en lektion med Katarina som kändes toppen! :) Så glad man kan bli över en liten häst ibland! <3
 
 
Ikväll skall jag med Kitty till Lisas för en lektion, har inte så stora förväntningar på fröken, men om hon kommer hem helskinnad är jag glad! Man vet aldrig med den galenpannan! ;)
/ Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0