Helg igen! :)

Fredag igen och det har varit fullt upp i veckan som vanligt. Igår kväll var vi alla som hade möjlighet från Danis familj och hyrde Sportis och sportade i två timmar, superskoj! Och sen hade vi hälsosam picknick med som vi åt ute, sånt borde man göra oftare! :)
 
Hannes var dock sur när vi kom hem och skulle ha ut Dani och spela fotboll för han hade inte hunnit spela "nästan naating"! ;) Han hade spelat fotboll nonstop i två timmar, tänk om man ändå kunde ta en liten del av barnens energi... ;)
 
Kitty och Dancie har fått sin första dos av homeopat medlen, så nu väntar vi med spänning och ser om något börjar hända! Om fyra veckor blir det en ny dos. Öppnade upp till betet åt hästarna förra lördags så nu är dom riktigt lata och feta och njuuuter av livet! Bara jag som är nervös att någon skall få fång eller annat farligt, hoppas allt går bra!
 
Dancie har mycket vätska i senskidan så jag bara väntar på att nästa problem skall dyka upp! (Vet någon av er om det är farligt?) Men Kitty och Dancie får äta lite hö och vara utan gräs på nätterna i alla fall, så jag håller tummarna och lägger till sådär lagom mycket motion till det. Inte lätt att veta vad som är perfekt. ;)
 
Ha en skön helg allesammans! <3
 
/ Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0