Ridstövlar

Mina ridstövlar är sönder... igen. Så är det alltid efter att sommaren är slut. Jag köper nya på våren och sen till hösten är de sönder. (Förutom ett par som var som en dröm som jag hade i flera år, men de finns inte att beställa mer.) Nu är det så att fastän man köper ur den billigare änden så är det inga billiga saker vi pratar om, därför har jag nu bestämt mej att denna gång skall jag köpa ett par av bra kvalitet (som kostar dubbelt upp). Det är värt att försöka och hoppas på att de håller längre än en säsong. Min svägerska brukar alltid säga att "fatilappi ska köp kvalite." ;)
 
Att rida med ridskor är typ något av det värsta som finns (enligt mej) så de är inget alternativ. Bara när det är riktigt varmt så jag "stärvar" med stövlar använder jag ridskor.
 
Så nu över till mina drömskor som jag dreglat över i flera år. Ett par Ariat Volant. Har testat dem på hästmässan i Tammerfors och kan intyga att skönare ridstövel har jag aldrig prövat. Skulle säkert kunna fara ut på länk med dem om så skulle behövas. Så bekvämligheten spelar en helt annan liga än övriga jag har testat.
 
Nu är problemet det att det finns två olika sorter av dem som jag skulle kunna tänka mej. Priset är samma på båda paren.
 
http://www.tackroomonline.com/browse.cfm/ladies-ariat-volant-vented-tall-back-zip-boot-black-pearl/4,3250.html
 
-Denna är helt svart, vilket är ett stort plus eftersom jag har rosa både på hästen och mej själv.
 
-Det negativa med denna är att jag inte tycker om "flappen" som kommer nere vid hälen på baksidan, det gillar jag inte alls.
 
-Sen ser den lite klumpig ut också enligt mitt tycke.
 
 
http://www.doversaddlery.com/ariat%C2%AE-volant%3F-front-zip-tall-boots/p/X1-38975/
 
-Denna är både svart och lite röd ett stort minus för det röda alltså.
 
-Sen är det en så mycket snyggare sko enligt mej, jag gillar att den är så sportig och ser så lätt ut.
 
- Så gillar jag också denna dragkedja mer som går framåt. Och så är det också denna sko jag har testat på riktigt.
 
Jaaa ni ser, stora problem, men skriv gärna om ni har tips om vilken jag skall välja. :)
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag bara gapar över prisi ännu, men no lönar he se säkert ti sats! ;) Den svarta e ju såklart "stilrejnari", men ade ana sko jag kanski sats åpå. Ha sir smidigari ut åså har du ju faktiskt prova a rej, så du vejt hur a känns! :D

2014-01-17 @ 16:26:53
Postat av: Sofie

I know!:o He e underbart, men ja har hitta på halva pris i Sverige faktiskt så funderar på he. Bra bra tå veit ja va du tykkä! :D

2014-01-17 @ 16:40:01
Postat av: sophie

alltså di e ju noo så snygg båda två så inte spelar he så stor roll ;) nemen båda siir ju no sporti å snygg ut, å va sku he nu göra na ifall he na liti röö på stövla diin? he ju en snyggan detalj trots att he kanski int matchar hundra procent allti me allt rosa ni har! fast om du vill ha na som allti matchar no matter what så ska du ju ta demdi svart, men om demdi me röö e skön å du tycker om di annus så ska du int haka upp de på att he finns en liten färgklick på di! ;)

2014-01-17 @ 17:37:06
URL: http://www.itgoeson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0