Uppdatering

Har varit lite lat med uppdateringen här och jag misstänker att det fortsätter så denna vecka också. Har mycket annat på gång och orkar inte ta mej tid till att skriva blogg.
 
Hur som helst, i lördags fick Dancie massage. Hon var ganska bra överlag. Spänd i vänster bog som troligvis har kommit från att hon fått en liten spark i vänster fram knä och så har hon belastat bogen lite väl mycket istället. Men musklerna var inte fullt så tighta som dom brukar vara.
 
Var bara på en promenad på söndag och så longerade jag på måndag. Gick bra, lite seg var hon i början men sen jobbade hon på fint och bar sej bra också i galoppen. Några snubblingar kom det, men det brukar vilja vara så dagarna efter massagen.
 
Igår var vi i terräng med Janina och Suspori. Många snubblingar till en början, men hon kändes ändå säker i trav och galopp. Superglad häst när hon fick ta täten i galoppen! Lät henne sträcka ut ordentligt och hon nöjt i fulla drag och ville mera, mera. ;) Hoppas att snubblingarna försvunnit tills idag. De brukar ge med sej efter tredje dagen. Blir endera en terrängtur eller så dressyrarbete. Har inte riktigt bestämt mej ännu.
 
På lördag är det hästmässa, Horze och Hööks som gäller! Jag längtar! :D
 
/ Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0