Snaart sker det!

Äntligen är fredagen här, som jag väntat denna vecka! :D Imorgon är det nämligen dags för den akademiska ridkursen för Anna-Clara som jag sett fram emot flera månader nu. Har väldigt höga förväntningar, skall bli så sjukt kul!
 
Dancie har varit lite sämre igen under veckan. Känns konstigt att hon alltid blir sämre efter att ha blivit masserad!? Men i och för sej började jag med nytt medel igen och de brukar också kunna spöka en vecka eller två, så svårt att veta vad som hör till vad.
 
Drömde här om natten att Dancie hade tappat hela ena framhoven och bara benpiporna stack ut och hela bogen var sönderskuren! :O Men Dani, han tyckte inte att vi behövde ringa någon veterinär. "He reidär no upp se", tyckte han. ;) (Danis favorituttryck.) Så bättre ställt än så har vi det! :D
 
Hoppas på att få lite bilder från imorgon så ni får se. Det blir två lektioner och sen på kvällen teori.
 
Ha ett skönt veckoslut!
 
/ Sofie

Uppdatering

Har varit lite lat med uppdateringen här och jag misstänker att det fortsätter så denna vecka också. Har mycket annat på gång och orkar inte ta mej tid till att skriva blogg.
 
Hur som helst, i lördags fick Dancie massage. Hon var ganska bra överlag. Spänd i vänster bog som troligvis har kommit från att hon fått en liten spark i vänster fram knä och så har hon belastat bogen lite väl mycket istället. Men musklerna var inte fullt så tighta som dom brukar vara.
 
Var bara på en promenad på söndag och så longerade jag på måndag. Gick bra, lite seg var hon i början men sen jobbade hon på fint och bar sej bra också i galoppen. Några snubblingar kom det, men det brukar vilja vara så dagarna efter massagen.
 
Igår var vi i terräng med Janina och Suspori. Många snubblingar till en början, men hon kändes ändå säker i trav och galopp. Superglad häst när hon fick ta täten i galoppen! Lät henne sträcka ut ordentligt och hon nöjt i fulla drag och ville mera, mera. ;) Hoppas att snubblingarna försvunnit tills idag. De brukar ge med sej efter tredje dagen. Blir endera en terrängtur eller så dressyrarbete. Har inte riktigt bestämt mej ännu.
 
På lördag är det hästmässa, Horze och Hööks som gäller! Jag längtar! :D
 
/ Sofie

RSS 2.0