Hej å hå

Dagarna springer  iväg i supersnabb fart och jag hinner inte med mycket känns det som. I tisdags var vi och behandla Ivy och Dancie hela kvällen och igår var jag, Sara och Sanna på ridtur ute i skogarna i Kronoby och det var superhärligt! Ikväll skall Dancie skos och sen imorgon kommer massören och ser över Ivy och Dancie. Väldigt hästig vecka detta.
 
Isabelle har fått någon värre trots (fråga inte mej vilken) och är sur och skriker allt som oftast. Ibland funderar jag på hur man skall lyckas få det på bästa sätt. Skall man bara strunta i det eller skall man försöka förstå vad som är problemet? Det är inte alltid lätt att vara mamma. ;)
 
Måste bara bjuda på denna bild av Oliver. Han var väldigt trött och hade just stigit upp och kunde inte sluta gäspa. Sötaste ponnyn som finns!
 
/ Sofie
 

En gnäggning från min häst är morgonens bästa hälsning

Mina fina prinsessor! <3
 
/ Sofie

 

Närbilder

 
/ Sofie
 

Fredag

Äntligen fredag igen, bästa dagen på veckan överlägset, enligt mej och säkert många andra. ;)
 
Har gått väldigt trögt här denna vecka eftersom min rygg inte vill sammarbeta. Sakta men säkert blir den bättre, men det tar sin tid minsann. Allt som skall göras tar så mycket längre tid än vanligt.
 
Hade en superrolig hopplektion igår kväll, åh vad det var kul att se när ryttaren blev duktigare och duktigare för varje språng och ponnyn njöt i fulla drag av att få hoppa. Sånt förgyller ens dag.
Red ett litet dressyrpass med Dancie efter lektionerna och det gick helt hyfsat det med.
 
I veckan fick jag mitt Close up filter som jag hade beställt och jag är väldigt nöjd med det. Svårt att fota med är det eftersom det är +10, lite väl närgånget kanske men bilderna blir desto häftigare.
 
 
Ha en skön helg!
 
/ Sofie
 
 
 
 

Loppisfynd

Denna snygga ljusställning hittade jag bl.a. på loppis för endast 3€. Den passar utmärkt i vårt sovrum. Jaaa vad glad jag blev! :)
 
/ Sofie

Sköna höst

Min rygg blev inte bättre och är fortfarande inte bättre vilket betyder att jag får försöka leva men en hemsk smärta hela tiden. Det var en muskel som hade farit fel och stuckit iväg under skulderbladet. Konstiga saker som kan hända tydligen! Hoppas smärtan avtar så fort som möjligt för den är inte så trevlig att leva med, speciellt när jag skall lyfta Isabelle.
 
Var på en höstig skrittur med Dancie igår. Barbacka i skogen bland fallande löv, lätt vind i håret och solens mjuka strålar. Dancie skrittade på i frisk takt och var så nöjd och det var jag med, fick riktigt känslan av hösten som är så härlig på sitt sätt.

Idag skall vi försöka ta oss till stora staden och besöka några loppisar med Tina och hennes pojkar. Hoppas på några fina fynd. :)
 
 
Ha en  bra dag!
 
/ Sofie
 

Veniziad 2013

Ni får se våran lördagskväll i bilder. Jättetrevligt hade vi med mycket god mat och sötsaker, lite mölkky spel, (vet inte hur det stavas) och prat om allt mellan himmel och jord. Tack för en fin kväll!
 
 
Isabelle for alldeles frivilligt i mosters famn. :)
 
Joels helt fantastiska choklad cheesecake som var den godaste jag någonsin ätit, 10+.
 
Med alla Tinas ljus var det såå mysigt!
 

Nu ligger jag och väntar på att klockan skall ticka iväg en halv timme till så jag får fara till massören igen. Den har nämligen helt sagt upp kontraktet nu på morgonen och är helt omöjlig att överleva med. Hoppas verkligen det blir bättre snabbt!
 
Ha en bra måndag!
 
/ Sofie
 

RSS 2.0