Lever på hoppet!

Nu har jag äntligen hittat en man i Sverige som verkar ha en hel del erfarenhet av borrelia och dess problem. Så nu har jag skickat in en mananalys till honom och skall börja med den behandlingen så fort jag får hem preparaten. Hoppas innerligt att detta skall fungera! Och tack Stina, det var via artikel som du sände åt mej som jag hittade denna man!
 
Sedan har jag blivit av med en häst till. Nu har min systerdotter Emma köpt Molly. Så nu har jag bara två hästar kvar i min ägo och lilla Oliver på foder. Känns konstigt! Men jag vet att hon får det superbra hos Emma så på den fronten känns det bra.
 
 
Och nu längtar jag ihjäl mej tills imorgon för då drar min fina och jag iväg till Tammerfors för att övernatta på badhotell och handla hem en massa julklappar. Hööks och Horze har jag också fått lov till bara jag lovar att det inte tar länge och det har jag ju såklart lovat. Ikea skall vi också försöka hinna med på ett hörn. Å jag orkar inte vänta mer nu, vill bara iväg!
Och Hannes han väntar om möjligt ännu mer än mej för han skall få fara till fammos och faffas och sova och de skall ha fredagsmys med godis och chips. Han förstår inte hur han skall stå ut att vänta tills imorgon, tack och lov kunde han fara och leka med Amos nu på eftermiddagen så han får några timmar av sej. ;)

Ha en skön helg alla!
 
/ Sofie

RSS 2.0