Det efterlängtade ljuset

 
/ Sofie

En hel månad sen sist

Tiden springer iväg! Vad har vi gjort den senaste månaden? Hmmm... Isabelle har börjat prata en del. Mamma, pappa, ojoj, iaa (ihahhaa mamma är glad;)), dääär. Hon är ljuvlig den lilla ungen! Så roligt att se hur dom utvecklas så snabbt i denhär åldern. Hon spatserar omkring överallt och älskar för tillfället att koka mat. :)
 
Hannes då. Han leker också en hel del, men det bästa för tillfället är väl nog när man får kolla på datorn. ;) Han är trött på vintern och när vi är ute på promenad är han arg på blåsten och vill såga ner alla träd som finns så det slutar att blåsa. ;) Kompisar är också jätteskoj och dagklubben är alltid trevlig att åka till.
 
Hästarna mår väl ganska bra. Dancie kämpar jag på med som förr, ingen ändring där inte. Snart har ett år gått och jag är så trött så trött på detta. Önskar mej en frisk häst nu!
 
Snart är våren här och vi får börja fixa på utsidan igen. Stallet och ligghallen skall målas. Terassen skall behandlas. Halva gräsmattan skall sås om. Hagen skall fixas lite bättre. Och inte en vinter till skall här lämnas bajs runt ett hönät! Jag skulle behöva dokumentera det så ni får se hur förskräckligt hemskt det kan bli på några månader. ;) Min pedanta sida skriker men nu är det som det är, bättre lycka nästa gång.
 
Nu är vi inne i påskveckan och jag vill försöka att ta det lugnt, komma ihåg varför vi firar påsken och bara glädjas över att Jesus dog för mej! Njuta av vår lilla familj och vara tacksam för allt det fina vi har.
 
I lördags hade vi flickträff och ännu en gång fylls man med tacksamhet över att vara så rikt välsignad med så fina vänner som man kan skratta, gråta och retas med.
 
Idag är det verkligen full rulle här. Först kommer massören och masserar Dancie och Milton och jag skall ha Isabelle i stallet i fyra timmar i sträck. Oftast är hon nöjd när hon får vara med, men jag kan tänka mej att det blir lite protester denna gång.
Sen får vi besök av Olivers ägare och sist skall jag jobba vid Annas. Full rulle, hoppas allt löper på!
 
Dålig har jag varit med kameran på sista tiden, måste rycka upp mej jag tycker så om att kunna se tillbaka sen. Hjälp vilket långt inlägg detta blev. Önskar er alla en riktigt skön påskhelg! Njut av varandra och ta vara på tiden vi har tillsammans!
 
Underbart dåliga bilder, men va raati. ;)
 
/ Sofie

RSS 2.0