Och livet rullar på

Kaaallt... -19 grader, känns som mycket kallare idag tycker jag, fryser som bara den.
 
Gaah vad jag är sur när jag inte kan överföra några bilder till datorn, det börjar bli en hel del foton. Jag vill ju sätta dom hit så min blogg kan fungera normalt. ;)
 
Är trött, Isabelle är  inte den mest sammarbetsvilliga tös för tillfället med sovandet, men hoppas det ändrar snabbt.
 
Var på ridtur igår med Eva & Totte på Dancie och det gick riktigt bra! Red en helt vanlig runda i alla gångarter och hon var riktigt pigg och säker på foten. Annat var det idag när jag longerade henne när jag räknade upp till nio!! snubblingar på en halv timme. Hejja hejja!
 
Hovslagarkurs ikväll så då skall jag dra iväg och behandla Hannes med Bicom och hoppas att lillan är på bra humör. ;)
 
Fredag imorgon! <3 Helt underbart skönt!
 
/ Sofie
 
 

Förändringar

Måndag och ny vecka. Julen förbi och likaså Hannes 5-års dag. Tänk att han redan är fem år! Kan inte fatta att vi har en sån stor kille. Igår var han med och mockade och hjälpte till nästan hela tiden och det var inte som förrut när han hjälpte till och spred ut skiten, det var faktiskt till hjälp!  Men så sa han ju också på morgonen när han fyllde fem att han märkte själv att han hade fått så långa armar. ;)
 
 Nytt år till på köpet också och imorgon drar jag igång och börjar jobba igen. Känns konstigt att börja på men samtidigt roligt också. På samma gång som jag undrar hur i hela friden allting skall gå ihop, det finns inte en ledig stund i detta hus mera, men bara vi kommer igång så går det väl som smort. Veterinär på besök imorgon också, med lite vaccinationer och tandraspningar på schemat.
 
Dancie då. Hon har blivit behandlad med Bicom två gånger. Där har vi hittat flavivirus på henne som hör till TBE-sjukdomen samt problem med njurarna. Hon har blivit behandlad för båda sakerna och verkar nu vara på bättringsvägen. Hoppas och tror att hon skall bli bra nu och ser fram emot en härlig vår och sommar med så mycket ridning som möjligt. Här skall tränas! (Inget fel på motivationen i alla fall.)
 
Och så vill inte datorn veta av mina foton mera, det går inte att sätta in några kort hit så jag är rätt så sur på den för tillfället. Blogg utan foton passar inte så bra ihop med mej...
 
/ Sofie

RSS 2.0