God morgon

 
 
Detta är våra söta grannar som skuttar omkring i sin hage och gör oss andra glada. Förutom Dancie då som har ko skräck. ;) Men man tycker ju att hon borde träna bort det med dessa söta kalvar!
 
Fredag idag och då kan man inte vara annat än glad! Fast humöret dras ner lite av att man inte kan sova efter fem på morgonen, hallå... men jag hinner ju blogga lite istället.
 
Skall och behandla några av hästarna ikväll. Ivys ben har blivit sämre igen, suck och stön med den hästen, hon måste vara oerhört otursförföljd, det ena krånglet efter det andra har kommit som på rad med den ponnyn, tycker hon borde få vara frisk en stund nu. Hoppas verkligen att hon blir bättre så att jag kan fortsätta med ridlektionerna!
 
Ha en riktigt skön helg!
 
/ Sofie
 

A little bit of heaven

Igår kväll var jag och denna tjej i Kronoby skogarna med Johanna & Molly. Så vackert och så skönt var det! Finns inget som gör att man känner sej så levande som dessa stunder, känner livet och känner lyckan att leva. Njuter av varje andetag!
 
Idag är det full rulle, först underhålla fyra barn, sen raka vägen till massören, ridlektioner på det och sist och införskaffa förnödenheter till lördagens villaavslutning. Vet dock inte riktigt vad vi skall göra ännu, men det löser sej ju alltid. Hannes skall få lite raketer för första gången i sitt liv och vi kan väl lugnt säga att han ser fram emot det. ;)
 
Ha en bra torsdag!
/ Sofie

Ojdå!

Det blev nog inte riktigt som jag tänkt mej, klippningen då alltså. Så länge jag satt där i stolen kändes det ändå helt okej, kort men okej. När jag kommer hem och kollar... Mitt hår är borta! Det var ju detta som inte skulle hända, minst fem centimeter för kort är det och jag känner mej helt, ja jag vet inte... Snäppet till panikslagen , jag vill ha mitt hår tillbaka! Åh om jag ändå drömde igen, men tyvärr känns det lite för verkligt för att vara en dröm...
 
/ Sofie

Frisörbesök idag

Var bjudna på mat till Vexala glasbruk igårkväll från Danis jobb. Så supervackert var det där! Och husen var helt i min stil, skulle nästan kunna tänka mej att börja om. ;) Trevlig kväll med god mat.
 
Idag skall jag och klippa mej och har tänkt att jag skall ta bort ca 10 cm av håret, eftersom det är nött och jag är trött på att gå med det i denna hästsvans 24/7. Så tanken är den, att jag då kanske skulle ha ner håret lite mer ifall jag får en frisyr att handskas med. Hade dock en mardröm om att jag var till en manlig frisör som klippte av mej allt hår bak och bara lämnade några tofsar framtill så det känns lite spännande. ;)
 
Isabelle på morgontur i hagen. (Storebror är inte så pigg på att följa med.)
Hon vet alltid vilka hästar vi har färdigt kollade och om jag dröjer för länge hos en så blir hon arg och drar mej i handen tills jag fortsätter. Hon väljer alltid vilken ordning vi kollar och är noga med att alla hästar är sheckade. Det är så roligt att se hur hon redan vet skillnad på hästarna fast hon är så liten.
 
Ha en bra dag!
 
/ Sofie
 

Även hästar pratar, du måste bara lyssna på dem.

 
 <3
 
/ Sofie

Rosor är underbara

Vaknar till ännu en dag med vackert väder, det är skönt med höst när vädret håller sej på denna sida.
 
Älskar rosor, de är så oerhört vackra! Hade redan bestämt att jag idag köper jag inga blommor när jag for till Petterssons i fredags, men ut kom jag ändå med en stor rosbukett i handen. För de är bara för vackra!
 
Gårdagens dressyrpass gick väldigt bra, kändes det som när jag satt där på ryggen. Men jag hade Dani att komma ut och filma en snutt och fick sen se den bittra sanningen. ;) Nåjaa, jag har ju i alla fall att jobba på så jag blir ju inte uttråkad i ridningen! Det värsta är mina händer som spretar omkring åt alla håll och böjningen i armbågarna som fattas, åh vad svårt sånt kan vara att rätta till! Tips mottages med tacksamhet!
 
Ha en skön tisdag alla därute!
 
/ Sofie

Nej tack till fotografering.

Efter många om och men kunde fröken äntligen tänka sej att sätta öronen framåt på ett kort. ;) Jag är helt säker på att Ivy inte gillar att vara på foto (sådan ägare sådan häst) och hon visar det alltid tydligt, men när jag bytte objektiv kunde hon för en gångs skull sätta fram öronen. Älskade, sötaste lilla ponnyskrutt!  
 
/ Sofie

Godmorgon världen!

Pelle livsnjutare
 
Måndag igen. Denna vecka sköter vi Linn och Mira igen på dagarna när Eva jobbar. Full rulle alltså.
 
Ikväll har jag planerat dressyrpass på Dancie, skall träna mycket övergångar och att flytta bakdelen ut från spåret, samma som från min ridlektion i fredags. :)

Ha en skön dag mina vänner!
 
/ Sofie

Härliga höst

Eva & Totte galopperar i det härliga höstvädret.
 
Nu skall jag stänga datorn här och vara lite social. ;)
 
Vi hörs!
 
/ Sofie
 

Hej igen!

3 hela månader har gått sen senaste inlägget här på bloggen. Under den tiden har sommaren sprungit förbi, med sol, bad, regn, semester, husbilssemester, sköna dagar, stressiga dagar, jobb på utsidan, två sålda hästar (en som var min), umgänge med familj och vänner, finaste bröllopet, hästar, ridning, hästtävlingar, Power Park osv... Njutit av livet har jag gjort!
 
Har tyvärr varit väldigt dålig med kameran på senaste tiden så det är väl också därför som inte blogglusten har velat infinna sej, men nu känns det som att jag har lust att blogga igen, men man vet aldrig hur länge. ;)
 
Isabelle ute i det vackra vädret.
 
Nu skall jag kolla igenom massor med ridbilder kanske några kommer upp senare. :)
 
/ Sofie
 

RSS 2.0