Finaste små älsklingar


<3

Kajor måste ju vara de mest retfulla fåglar som finns. Åtminstone anser hästarna i hagen det! ;) Direkt någon av dem lägger sej ner och vilar sitter kajorna på deras rygg, irriterande tycker de, och svänger på huvudet för att jaga bort fågelkräken, och efter två sekunder sitter de där igen. Stackars hästar! ;)

Idag skall det bli en trevlig dag med att hålla en liten ridlektion, förhoppningsvis måla lite och ut på en skogstur med hästen. På fredag bär det av till Haparanda med mina systrar, svägerskor och mamma, gissa om jag ser fram emot det!? :)

/ Sofie

Krokodiltårar


Igår var dagen då jag upptäckte att, hjälp alla kläder i storlek 56 är för små åt vår lilla tjej! Det är inte alls länge sen de var alldeles för stora... Stanna tiden någon, förrän hon är stor, för jag hänger inte med! Det gör alltid ont i hjärtat att städa bort dessa små söta kläder och inse att de håller på att bli större.

Så finns det någon som behöver söta små flickkläder för en billig peng så hojta till. ;)

/ Sofie

Njuter av vardagen.


Isabelle sover...


Hannes leker...


och jag putsar.

/ Sofie

Det blir bättre!

Hade en skön morgon denna dag. Isabelle har fått för sej att man skall stiga upp kl. 5 på morgonen och vill inte somna om, men efter 2,5 h somnade hon igen så då passade jag på att stiga upp och få en lugn och skön morgon för mej själv.

Finns inget som går upp mot detta väder! Sol från en klarblå himmel och lagom varmt och skönt, inga bromsar, myggor och andra irriterande varelser syns ännu till. Aah vad jag njuter!

Igår red Eva och jag lektion för Maria. Kändes bra, har en känsla av att det inte är så långt borta tills dendär fantastiska känslan börjar finnas där mer och mer. Några steg kom det igår, detdär när man bara svävar fram, sitter bara på och hästen dansar under en, det måste bara vara en av de bästa känslorna som finns! Då blir det plötsligt så väldigt lätt att rida, och däremellan kan det vara så svårt, så svårt och man kämpar och kämpar, men det blir aldrig som man vill. Men känslan av sammarbete istället för motarbete finns där på ett helt annat sätt nu. Det är så skönt, när man känner att man någon dag kan nå målet, det är inte helt omöjligt. Det kallas lycka!

/ Sofie


Färg

Usch, fy och blä för dagens väder! Regn, regn och åter regn, men betydligt bättre än snö är det ju. :)Söta små violer.

Funderar på att åka iväg till stora staden och skaffa hem mål så att jag skulle få sätta igång och måla lite smått här nästa vecka. Får dock se hur mycket min arm tänker gå med på, men tänker i alla fall försöka. Skall bli roligt att börja få någon ordning på utsidan här så småningom. :)

/ Sofie

Majkalas

Var på majkalas med barnen och det var roligt. :) Man blir så glad när man ser hur kul dom tycker att det är, det behövs inte så mycket, lite balonger, majvippor och lite gott att äta sen är hela dagen en fest! :)


På väg.
Tugga, tugga. ;)På väg hem. Hannes hade plockat massor med "blommor".

/ Sofie


RSS 2.0