Maja

Fotade lilla Maja lite denhär veckan. Hur söt kan man bli?! :)

/ Sofie

1 månad

Okej, nu skall jag ta tummen ur och uppdatera lite efter att ha lovat att göra det. Orkar inte redigera bilderna för de är ändå så dåliga så de går inte att få bra. :) Idag är lilla prinsessan en månad gammal! Det har gått fort!Hannes berättar varje dag hur glad han är över att hon kommit och att hon är så söt, så söt! :) Världens stoltaste storebror tror jag att han är! Har på känn att denna tjej kommer att bli väldigt bortskämd och beskyddad av alla här hemma. ;)

Isabelle är snäll för det mesta och sover superlånga turer ute i vagnen på dagarna. Cirka 4 timmar kan hon dra till med, såå skönt eftersom Hannes inte alls tyckte om att sova i vagnen, känns som att man ändå får något gjort när man har flera timmar på sej. Allt går faktiskt långt över förväntan och för det mesta njuter vi i fulla drag av att ha en liten bebis i huset.

Själv har jag också återhämtat mej överraskande fort och skall idag bege mej ut på min andra ridtur. :D Enbart skritt som gäller ännu, men ändå är det otroligt underbart! Och det kändes inte alls som 7 månader sen sist när jag satte upp, det kändes bara skönt, som att komma hem. <3

Var till rådgivningen igår och allt var bra med Isabelle, hon växer som hon ska och blir väl stor i i ett huj med denhär farten. :)

/ Sofie

RSS 2.0