I will never learn!

Varför skall jag alltid baka fyllkakor när jag verkligen inte kan?! ;) Varje gång jag försöker så tänker jag "aldrig mer", så går det en tid och så prövar jag igen. Gaah fattar inte!! Allt går bra ända tills jag skall börja skära upp kakan i lager, då går den i tusen bitar + när marsipanen skall på, hur skrottigt kan det bli???? ;D Behöver min systers konditortips på detta! :D

Men idag har jag testat en ny tårta med muffinsbotten och grädde och chokladfrosting mellan de alldeles söndriga lagren. Undrar om det över huvudtaget går att skära i den. ;) Så nu skulle jag då behöva många försökskaniner på denna för att se om den är god eller ej, så välkomna. ;)

Tänker på våren såhär lite i förskott med pastelliga blommor. :)/ Sofie

Så sant!Så viktigt att tänka på att inte dömma andra för det man ser, tycker själv det är en svår sak fastän jag så många gånger fått höra att jag är lat som inte gör saker och ting.

Tro aldrig att jag önskat att inte orka med allt jag vill, tro aldrig att jag inte alltid försöker mitt bästa!

 Det är en av de svåraste prövningar jag någonsin utsatt för, att alltid tänka efter, att alltid prioritera vilken sak som är viktigare att få gjort istället för att kunna göra allt av de saker jag vill! Men en liten strimma av hopp har tänts... 

Kom alltid ihåg hur viktigt det är att vi tror gott om varandra!

Cirka en månad kvar nu att vänta, vänta och åter vänta. Med en smärta som jag aldrig ens kunnat föreställa mej att kan finnas under en graviditet så känns varje dag väldigt lång, men på något sätt så tar ändå alltid varje dag slut tillsist. :)

På fredag skall jag på ultra. Skall bli roligt att få se den lilla krabaten igen som hoppar omkring här i magen och som troligtvis är en liten Isabelle. <3 Snaart kommer hon! :D (Eller han då för säkerhetsskull);)


/ Sofie

Gott, gott

Om ni vill äta något gott som är enkelt att laga så skall ni pröva denna. :) Har inte hittat på något bra namn på den, kanske ni har några förslag? ;)Alltså, riven choklad, vispad grädde 2 dl och 2/3 av en liters vaniljglass vispad ihop med oboy, så att det blir typ som mjukglass. Sen varvar ni allt i glasen och äter. Nam! Detta räcker till fyra personer.

/ Sofie

Thank you for loving me...

... because you are everything that is good in me.

http://www.youtube.com/watch?v=pN_iAT9DT3k&feature=related

/ Sofie


RSS 2.0