Sometimes I wish...

Detta verkar inte vara min dag. Hoppas verkligen att den blir bättre. Inte blir det bättre av att regnet öser ner heller. Vad är felet med torsdagar? Varför regnar det varje torsdag? Mina torsdagselever tycks ju aldrig få rida mera!

Min energinivå är låååångt på minussträcket idag. Tror jag skall svimma varje gång jag stiger upp och att få Hannes till dagis och mata hästarna var en stor bedrift denna dag. Jag kan inte säga att jag älskar att inte orka med något över huvudtaget. Men sånt är tydligen mitt liv. Butter och inåtvänd, ja det kan man väl kalla det. ;)
Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.


Ha en bra dag alla där ute i höstrusket!

/ Sofie

EHS i bilder

Mitt stackars lilla hjärta är sjuk idag. Han har feber och hostar. Nu just sover han sött här brevid.

Så lyser solen idag, vilket inte hör till vanligheterna, njuter i fulla drag! :) Men sen saknar jag Eva också, dagen blir lång utan henne, är så van att hon skall komma hit svängade åtmistone en stund varje måndag.

I helgen var det Esse Horse Show. Roligt att se på alla fina ekipage och hejja vilt på mina fina kompisar! :) Tävlingen hölls inne i manegen vilket betyder att mina bilder blev helt superdåliga, men jag sätte hit några ändå. Orkar inte ens försöka börja redigera./ Sofie

En regning dag mindre

Jahapp, måndag igen då. Regnet har verkligen öst ner i dag, vilket betyder att den stackars ridplanen är alldeles överdränkt vilket i sin tur betyder att inga ridlektioner blir av ikväll. Dessa dagar skulle det inte sitta helt fel med en manege! ;)

Anna var och rida Dancie i morse. Plötsligt så hade hon aldrig lärt sej att galoppera. Visste som inte alls vad det var och måste hela tiden byta till korsgalopp! Knashäst! ;) Ingen skall i alla fall komma och tro att det bara är att sätta sej upp på henne och rida utan att få kämpa lite först. Måste hon jobba så får minsann den nya ryttaren också göra sitt. :) Men ingen kan åtminstone säga att hon inte har personlighet, och jag tycker om henne lika mycket ändå. Är säker på att Anna kommer att göra ett toppenjobb med henne nu när jag inte duger till det själv.Igår cyklade Hannes till Fammos. Och han var inte alls trött i benen när han kom fram. (Påstod han.) Solt som en tupp var han när vi for till dagis idag och han skulle få berätta åt sin dagistant att han cyklat sååå långt! ;)

Ha en skön vecka!

/ Sofie 

Riding turns 'I wish' into 'I can'.

1 september, september förknippas med EHS, men inget sånt i år för mej. Det är tråkigt! Sååå tråkigt! Åååh jag vill rida! På riktigt, inte bara slamsa omkring och få ont i magen, ibland känns det som att halva mitt liv försvunnit när man inte kan njuta av ridningen och den underbara hösten från hästryggen. Vad skall jag då göra?


Detta är lycka!Men allt har sin tid. Nog skall jag väl stå ut, men ibland känns det som en evighet! Den mest skrämmande tanken är ändå den, tänk om något skulle hända så att jag aldrig mer skulle få rida igen... Huua mejja, vad skulle jag då ta mej till?

Ja e sååå gravid som ni märker. ;)

Ha en skön dag!

/ Sofie


RSS 2.0