In one way or another.../ Sofie

Fredag!

Okej, det finns ingen ursäkt för den dåliga kvaliten på dehär bilderna, men jag vill bara visa dem ändå för att min häst är finast i världen! (Konstigt detdär med att ju mer man tycker om någon, desto vackrare blir dom.) Och för att Anna rider henne så superbra! Ni är såå duktiga! :)Idag är det fredag! Solen skiner och jag skall fixa pizza till mat ikväll. Namnam. Pizza är den godaste hemlagda maten enligt mej. Sen skall en drös av stallgänget och rida ikväll också så då får jag prata med dem också. Najs!

Ha en skön helg!

/ Sofie

Everything happens for a reason./ Sofie

Älskade, underbara hem.

Idag är en fullspäckad, men mycket rolig dag. Först Anna rider Dancie, sen NH-lektion med Lisa, lite hovslageri och sist ljusparty. :)

Ha en skön dag!

/ Sofie

Hej å hå!

Idag har jag varit med och försökt att titta på när dom andra löshoppade med alla hästarna vilket förstås inte gick så värst bra när min fina dam flippade helt och inte ville hoppa mer efter att ha rivit ett hinder. Håhhå jajja. Men dom andra hoppade superfint! :) Och Milton hoppade 90 cm utan att det ens var tänkt att han skulle hoppa över huvudtaget. Han är duktig den lilla filuren. :)På riktigt, hur i hela friden kan man få hemska sammandragningar bara för att sitta och ropa på en ridplan? Hur kan det vara möjligt? Tycker att det borde räcka som det är men tydligen inte.

Så har jag ätit en supergod efterrätt idag också som jag kom på alldeles själv. :) Och till och med Dani tyckte att det var gott så då har man bra betyg. Måste fundera ut ett namn på min nya rätt och göra den fler gånger. :)

/ Sofie

Höstfärger


Min höstbukett med vackra höstfärger. :)

/ Sofie

Spring

Eller spring kan man väl inte kalla det för. Kanske haltande passar bättre. ;) Är trött på denna värk! Och kramperna i nedre ryggen och benen kommer allt oftare. Verkar som att dom kommit för att stanna. Och panadolen är ingen kraftig hjälp mot dem.

Idag skall jag till FPA. Hoppas jag träffar på den trevliga damen som var där sist och att allt skulle klaffa nu så att jag inte behöver ränna dit mera.

Nu skall Hannes till dagis.

Ha en skön dag!

/ Sofie

Otur eller?

Idag har jag varit på ultra. Allt var fint med bebben. Men det syntes inte något kön på den lilla!! Gah, jag som har väntat sååååååååååååååå mycket för att äntligen få veta och så ligger den med benen uppdragna och visar absolut ingenting.

Nåja huvudsaken är ju att allt står rätt till, så jag får väl bara vänta nu då. ;) Det som jag är så bra på!

Ha en bra dag!

/ Sofie

Onsdagsplaner och annat babbel


Idag skall jag till hovslagaren med Dancie, hon har tappat en sko. Undrar på om man skall sätta vinterskor redan nu eller försöka en gång till med sommarskor. Men min fina hovslagare brukar alltid ha en bestämd åsikt så troligtvis behöver jag inte ta beslutet själv. ;)
Imorgon skall Lisa komma hit och jag skall ha NH lektion med Dancie. Hon har blivit så duktig, så allt jag kan så kan hon med förbundna ögon. :) Så nu hoppas vi på lite nya övningar, för att kunna träna vidare lite smått när jag inte kan rida mera.

Finns inte så mycket jag duger till för tillfället, men åtminstone är ryggen bättre nu när jag håller upp med allt kvällsjobb. Och att koka mat är typ höjdpunkten på dagen. ;) Så brukar det verkligen inte vara, den slänger man ihop för att man måste, men jag inbillar mej att den blir godare nu när jag lägger ner mer tid på den. Eller så beror det bara på att jag är fruktansvärt hungrig.

Idag har Hannes bestämt att han skall skriva önskelista till tomten när han kommer hem från dagis. :) Lite väl tidigt kanske!

Och så har jag bokat tid till frissan också. Mitt hår blir alldeles hemskt och ofasonligt när jag är gravid, och inte bara håret då heller. Trivs verkligen inte med mej själv under denna tid. Och inte blir det ju speciellt mycket bättre av kommentarer som vissa människor kan säga. Så länge det handlar om min mage kan dom säga vad dom vill, men resten får ni gärna lämna okommenterat, tack!

Nu skall Hannes iväg till dagis här, hjälp vilket långt inlägg detta blev.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Bärgarn
Lilla katten som bara blir större och större. :)

/ Sofie


Jahapp

Var till rådgivningen idag och hon tyckte nog (som alla andra som  vet något) att jag borde sjukskriva mej för att min rygg skall klara graviditeten så bra som möjligt. Hon tyckte väl inte om att hon måste hjälpa mej upp när vi lyssnat färdigt på hjärtljuden, hehhe. ;) Detta är svårt... Vet inte vad jag skall göra och vad som blir bäst. Vet i alla fall att 22 veckor är en låång tid och så länge är det kvar. Jaja inte blev jag klokare av dethär heller men.

/ Sofie


It´s a lie to think that you are not good enough.

 http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE&feature=related


/ Sofie

RSS 2.0