Fredag igen.

Jahapp en vecka sen sist jag uppdaterade. Denna vecka har mest inneburit sängen och förkylning. Inga som helst intressanta saker vill säga. Sen är jag väldigt trött på den ständiga hungern för tillfället, fastän jag precis har ätit är jag vrålhungrig om fem minuter igen, och när man inte kan göra något så är det i stort sätt det enda man tänker på. ;)

Nåja fredag är det idag i alla fall och det är ju alltid trevligt. Sen blir det pizzabak ikväll. :) Mums!

Imorgon blir det EHS dressyr och både Dancie och Ivy skall dit. Anna skall rida Dancie och Erica skall rida Ivy. Skall bli superkul! :D

Nästa vecka på tisdag skall Hannes dagis åka iväg på lekstunden. Förra gången sade han att han aldrig tänker åka igen för att han inte alls tycker om att åka taxi. Nu vill han inte alls åka heller, men det skulle nog vara bra för honom att övervinna rädslan eftersom han är en sån som trivs bäst med när allt är som vanligt. Har någon några tips om vad man kan göra?


Saknar ridningen något enormt mycket!

Ha en skön helg!

/ Sofie

The love of my life.

Idag skall jag bjuda Dani på mat, sen skall vi handla lite julklappar. Det skall bli så kul! :) Och nu skall jag skriva några rader, fast jag är sämst på det så gör jag det ändå. Bara för att han inte skall kunna gå miste om hur värdefull han är.

11.11.2011, för elva år sen skedde det bästa som någonsin kunde ske. För elva år sen satt jag i en soffa med dej och höll din hand för första gången. Oj vilken stor hand jag tyckte att du hade, men den kändes så trygg. Den kändes som hemma redan då. Då var jag liten, då förstod jag inte hur lycklig jag skulle skatta mej som hade fått just dej. Fortfarande kan jag ibland inte tro att det är sant, du är för bra för att vara sann. Du finns alltid här för mej, du ställer alltid upp och ditt tålamod är tusen kilometer långt.   

Jag är innerligt tacksam för varje dag jag får dela med dej. Ingen kan göra mej glad på det sätt som du kan, fastän jag är arg så behövs bara ditt skratt för att alla arga känslor skall rinna bort, för vem kan vara arg när man ser det vackraste ansiktet på hela jorden som ler mot en? Tack för att du finns!

Jag älskar dej!http://www.youtube.com/watch?v=Bvou2XxB5Cs

/ Sofie

Tisdag.

En springdag till ända. Imorgon kommer en till. Hannes är tillbaka i dagis igen efter lite över en veckas uppehåll när dagistanten varit på resa. Det gick ändå förvånansvärt bra att ha honom hemma.
Så har våran dator gått sönder så därför blir det inga flitiga uppdateringar nu förrän vi får våran nya som är beställt. Alltid finns något att lägga pengarna på.
Tråkig dag med tråkigt väder, men nu skall jag försöka ta det lugnt en stund och sen hämta Hannes. Saknar snön fast den ställer till många bekymmer den med. Men det är så grått och trist nu.
Sammandragningarna och ryggproblemen fortsätter och jag trivs väl inte sådär hemskt bra för tillfället, men det går att härda ut. En dag i taget...
Hoppas ni har det bra där ute i höstrusket!
/ Sofie

RSS 2.0