Får jag presentera...

... Bärgarn. Vår lilla kisse som flyttar till oss på lördag. :)
/ Sofie

Home sweet home.
Mycket att göra denna vecka, stressen kommer smygande. Men annars skulle det väl vara något fel, för på lördag flyttar vi! :) Tänka sej vad snabbt allting gått, äntligen skall jag få bo på en plats som från första stund kommer att kännas som hemma. Det är så skönt att äntligen hitta hem! <3

/ Sofie

Till salu

Har lite grejjer som vi skall sälja så jag tänkte sätta upp dem här på bloggen också. :)


Kökslampa 50 €


Lampa 10 €


Här är det bänken som skall säljas. 100 €


Och min lilla laptop, 300 €.

Och Hannes står och hoppar och säger att jag måste fota honom så här är en bild av han också. ;) Men han är inte till salu. :)/ Sofie

Friendship, trust and joy.
Tack för era åsikter om bilderna, funderar nu mellan två olika, men en av "äppelbilderna" blir det. :)

/ Sofie

Vinterbild

Tack för era åsikter i föregående inlägg. :) Det betyder att fjärilsbilden får bli sommartavla, men jag skall också ha en vitertavla. Så nu får ni då rösta på några av dessa bilder om ni orkar. :)


Ja alltså ni ser att jag har väldigt svårt! ;)

/ Sofie


Hjäälp!

Jag skall laga canvas tavlor till nya huset av mina egna bilder och nu är det inte lätt! Vet inte alls vilka bilder jag skall ta. Det skall vara en sommar och en vintertavla. Vill gärna ha några bilder med lite färg i eftersom de flesta väggar blir nästan vita. Så nu skulle ni väldigt gärna få hjälpa mej. Skriv gärna om ni har någon favorit som ni skulle laga av mina bilder. :)

Har funderat lite på dessa två.
/ Sofie

SötisSå trött, så trött efter en lång dag. :)

Igår när vi var och kolla på kakel till Biskops såg vi en jättesöt bebis. Det tyckte Hannes också och sen när vi gick ut frågade han mej, "mamma, har vi köpt bebisen nu då?" Om det vore så enkelt. ;)

/ Sofie

Coolaste vovvenVärldens coolaste hund, Wilma! :) Sötast är hon också! <3

Ha en bra dag!

/ Sofie

Vappen i bilder.

Ja där var det, ni får själv lista ut vem som är vem och vad som är vad. ;)

Annars är det väldigt fullt upp. Slutade på min arbetspraktik i fredags och Hannes slutade på sin dagis. Idag skall vi och hälsa på på nya dagis i Lepplax, skall bli skönt att inte behöva ränna efter honom till Bäckby när man ändå skall tillbaks till stallet sen. Hoppas han kommer att trivas där nu bara! Är glad att det kommer att bli ett slut på detta rännande efter vägarna så småningom. :)

/ Sofie

RSS 2.0