Wonderful Monday Morning

Klockan halv sju tog jag kameran i hand och smög ut i det vackra sommarvädret. Solens strålar var mjuka och det fanns magi i luften.
Den magin minskade ju en aning när jag var så lat att jag inte orkade gå runt till den riktiga öppningen och smidigt skulle krypa genom staketet. Ström mellan benen väckte mej ordentligt. ;)

Där låg de fina hästarna och hade såå skönt och fridfullt.
Fina Molly!


Milton bebis.


Pelle
Mitt <3


Ivy


Totte
Godmorgon älskling! :)

Bilderna får ej kopieras.

/ Sofie


Regn.

Så skönt med ridtur i regnet. Ivy var duktig som bara den. Konstigt hur lätt det plötsligt blir när hästen lyssnar på innerskänkel. Mjuk och böjlig som bara den. Och vilka fina skänkelvikningar! :)

Har inte så mycket bilder av lilla Ivy så det får bli en gammal när Lina rider. :)


Ha en skön helg!

/ Sofie


A ride to remember.

Igårkväll var jag och världens bästa lillasyster och rida på en alldeles underbar ridtur på de underbaraste hästarna mitt i natten. Kan inte beskriva den med ord, men den innehöll bara underbara saker!
Skratt, solnedgång i vattnet, full galopp, svettig häst, frihet, sval luft, inga bromsar, mysig skogsväg, berg, mys, tävling . . . Sen efter det blev det ett dopp vid Plassen. En kväll som jag skall komma ihåg och värma mej med sen när det är vinter och mörkt och kallt. Vill aldrig glömma den! <3

Idag har Masse flyttat. Det gör lite ont i hjärtat att veta att han aldrig mer kommer att ta emot mej på sitt charmiga sätt. Ingen Masse mer i hagen betyder att det blir betydligt tommare. Om någon vill ha en kelsjuk häst så rekomenderar jag starkt att köpa en fellponny. ;) Åtminstone alla fyra som kom till mej är de mest kelsjuka ponnisar jag träffat, och Masse, värst av dem alla. :)


Kommer att sakna dej!

Igår red Emma Ivy och jag säger bara sååå snyggt!!

Ha det gott, vi hörs!

/ Sofie

RSS 2.0