VintersagaVissa dagar får man börja vackrare än andra...

/ Sofie

NH lektion med Lisa


Anna <3 Dancie :) Dähär va ganska duktigt gjort Anna! ;)


Fanny & Ivy

/ Sofie

Beautiful girls

Dessa damer har idag gjort min dag underbar. (Och en till.) Att få sitta på deras ryggar när solen skiner och den vackra snön är orörd och gnistrar som klaraste kristaller... Ibland undrar jag om jag drömmer...

Den senare tror jag ibland kan läsa mina tankar. När vi kommer upp på den stora backen stannar hon, precis vad jag tänkte.  Solen skiner extra mycket där och värmer lite. En fågel sjunger. Jag bara stänger ögonen och andas in, ett djupt andetag, desamma gör hästen, vi bara finns där och njuter av att få leva.

/ Sofie


Tiden går fort när man har roligt.

Jobba är ROLIGT! Kanske för första gången i livet. :) Dagarna försvinner i rasande fart, det är ett tecken på att man har roligt... Jag lever livet och tar vara på varje sekund av det härliga jag får lov att göra.

Och bygget det skrider också fram i rasande fart. Nu är golvet gjutet i stallet och ligghallen uppspirad. Det dröjer inte sååå länge innan vi kan flytta dit hästarna mer. Spännande!


Från min drömplats... Tänk att man kan finna den så nära fastän man har sökt så länge! :)

Ha en bra dag!

/ Sofie


Tre år!

Igår hade vi kalas åt en mycket nöjd och glad treåring. Ännu i morse berättade han åt mej hur nöjd han var med sitt kalas. ;) Ojoj vad dom utvecklas på bara ett år barnen.

Inget fint kort av tårtan men Hannes var så nöjd och glad över Blixten, Sally och Bärgarn som vi gjort tillsammans. :)

/ Sofie


Nordstjärnans stall.
Här skall sadelkammaren komma. :)


Boxar. :)


Undrar om någon kan förstå vilken lycka detta är!!? Att få stå i sitt eget stall för första gången, kan inte riktigt tro att det är sant, men varje gång jag åker ut dit så står det där och ser så verkligt ut att jag måste snart börja tro att det är sant. ;) Can´t stop smiling when I´m here!


Blivande ligghall.


Hagen.

/ Sofie

RSS 2.0