Morgonstund och rufsigt hår
Oj vad tiden går, min lilla grabb blir bara större och större, ibland vill jag bara stanna tiden. :)

/ Sofie

Efter vinter följer.../ Sofie


Simply the best.


Tack för att ni finns! <3

Fredag, happy! :) Hoppas på en varmare vecka nästa vecka!

Ha en superskön helg!

/ Sofie

Gott!


Om ni vill ha något gott att dricka kan jag varmt rekomendera denna ljuvliga dryck! :) Skulle och köpa jord från Petterssons till mina blommor när jag såg denhär söta flaskan så då måste jag testa den och det var ett bra köp. ;)

Hyy för detta kalla väder! :/ Tänker inte rida förrän det blir varmare så nu får hästarna ha ledigt.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Dreams can come true


Å vad jag önskar att denna vackra skapelse skulle vara min! Om jag bara kunde få sålt mina två små killar så skulle jag köpa henne på momangen!

Kärlek vid första ögonkastet är det enda man kan kalla detta. Kommer aldrig att glömma denna tjej vare sej hon blir min eller inte. Ungefär samma känsla som jag hade när jag såg Dancie första gången, och den känslan kan man inte ta fel på! :) Man bara vet...

Fredag idag och en härlig arbetsdag är avklarad, Tina var med och hjälpa mej vid Lisas med mockningen och sen for jag ut med Dancie så hon skulle få röra på sej lite. Vi var nämligen och hoppa till manegen igår så. Det gick fint, lite ringrostiga är vi båda två men det har vi lov att vara. ;)

Idag tränade vi NH och hon är fantastisk min tjej, det behövs så lite, så otroligt lite så ibland blir jag bara förstummad. Idag var en sådan dag! <3

Ha en skön helg alla!

/ Sofie

RSS 2.0