En bra dag.

Efter massor av grubbel av att ha ont i magen vid minsta lilla sak man gör, inte höra några hjärtljud fastän dom tycker att det borde höras att växla mellan förhoppning och förtvivlan varje sekund, vad kan då vara underbarare än att få  höra, "ett stycke levande foster", och efter en stund "allt ser bra ut". Spänningen släpper å man kan börja andas igen. Där ligger den lilla krabaten och slår volter och busar runt så det inte går att få en enda tydlig bild på bebben. <3 Men Hannes blev i alla fall överlycklig av den suddiga bilden och tyckte att vi måste genast sätta upp den på kylskåpet så att bebben får se var h*n skall börja bo. ;)

Detta är en bra dag!! :D

/ Sofie

En riktig söötis!

Jakob som vi fotade förra veckan. Han var superduktig så det gick i ett huj! :)

/ Sofie

Löshoppning

Löshoppningen idag gick superbra. :) Jag är så stolt över alla mina tjejer! Killarna hoppade inte dåligt dom heller, en riktigt trevlig dag med andra ord. :)


Ivy gumman. Jodå vad hon började hoppa när hon kom på att detta var ju kul! :)


Molly tösen rök på så manen stod rakt upp på varje kort. ;) Hon är duktig på att hoppa!


Och Dancie tjejen kunde knappt vänta tills vi hade hunnit runt igen så hon fick sticka iväg i världens fart. :)

Så skoj såg dom ut att ha allesammans!

/ Sofie

Svart eller vitt

Livet är inte alltid svart eller vitt. Det borde man tänka på. Det är inte alltid så att en människa är lat för att hon inte orkar. Det kan finnas andra orsaker, såsom sjukdom. Det är svårt att förstå. Men någongång,  försök att tänka efter förrän du ger dendär blicken, å vad du är lat. Tänk på att människan ifråga får kämpa varje dag mot en massa jobbiga besvär, att inte orka kan faktiskt betyda annat än att man är lat, det finns gånger när man verkligen inte orkar. På riktigt.

Ville bara skriva detta eftersom det funnits med så länge nu. Vill egentligen inte gnälla, men vill bara att vi alla öppnar ögonen och inte ser det så svart eller vitt.

/ Sofie

Lördag!

Nu är Danis semester slut. Vi har inte gjort något alls av vikt att berätta. Vi har haft semester. :)

Idag är det den 20 augusti och Dani har stuckit iväg på jakt. Här hemma skall vi ställa till med löshoppning. :) Blir spännande att se vad hästarna tycker om det. Ingen av fellponnisarna har varit med om det förrut har jag på känn. :) Kan med andra ord gå lite hur som helst, jag hoppas att ingen brakar genom staketet i alla fall.


Våra tre fuxar och dess fina ryttarinnor. :)

Ha en skön helg!

/ Sofie


It´s far from over, but I don´t give up

Hemskt förkyld har jag blivit, så när jag äntligen kommit igång med lektionerna får jag såhär snyggt genast ta en paus. Mitt huvud dunkar, gör fruktansvärt ont, näsan snorar flera kilometer om dagen, okej, det är läge sen jag var såhär förkyld.

Det verkar som att hösten kommer smygande i sakta sakta fart. Normalt älskar jag hösten, mest av alla årstider, visst älskar jag den fortfarande, men önskar att jag kunde göra allt det jag normalt får. Men men, såhär är det nu... Men jag kan meddela att jag gillar det inte! Känns som slöseri av livet, för jag kan omöjligt leva fullt ut...
Men sen blir det bättre.

Mycket gnäll här nu, men så kan det också vara. I lördags hade vi i alla fall världens bästa grillfest, med det underbara hästfolket. :) Och imorgon blir det FG-cupen och vi håller i trådarna, hoppas allt går bra! :)


Våran sötaste! <3 Juppibild.

Ha det gott alla ni där ute!

/ Sofie

RSS 2.0