Trötter

Allt går super med hästarna. De verkar trivas fint och må bra. :)

Min tid räcker inte alls till och jag är så trött så trött, ändå sitter jag här och kan inte sova. Det finns gånger när jag märker att jag inte alls är helt frisk, nu är en sån gång... Förhoppningsvis blir det bättre så småningom.Borde ta med kameran och knäppa lite kort, men det får vänta en stund.

Usch vad deppig jag låter nu, egentligen är jag glad, men det är denna oerhörda trötthet som gör att det blir lite si som så. ;)

Om ni har tid, ta och kika på dethär http://www.youtube.com/watch?v=ggGwDrxrC2k, plötsligt blir det lite lättare igen. :)

Ha en bra dag!

/ Sofie

En dag som denna kommer inte igen.

Vaknade 6:03 imorse och blev alldeles förvånad. Jag hade sovit hela natten! Det trodde jag inte var möjligt! Spännade, spännade dag idag! Men samtidigt så otroligt roligt att få leda in mina hästar i min alldeles egna hage!! :) Det är en dröm som blir verklighet! Och vad underbart de kommer att få det sen! Hoppas de trivs lika bra som jag gör på den platsen. :)Och jag säger bara, bäst för svartingarna att de uppför sej fint mot min älskling för annars blir jag sur! ;)

En vääldigt stressig vecka har det varit. Veckor som denna märker jag att jag inte är som alla andra, jag orkar inte fastän jag vill, det är irriterande. Men jag har lärt mej och lär mej fortfarande att leva med det. Är tacksam att jag ändå blivit så bra som jag är idag. :)

Okej, färdig svammlat, ha en sköön helg alla! :)

/ Sofie

RSS 2.0