Njuter av livet.

Vad gör vi här hos oss då? Njuter av livet och av det härliga höstväder vi har.Sen har vi fått första skisserna av husritningarna idag och det är väldigt intressant.
Vill komma igång med allting NU när jag ser hur fint allt kommer att bli! :) Och jag kan inte bärga mej tills vi faktiskt skall få bo på ett sånt superfint ställe där var fåglarna sjuger ur skogen, där det doftar underbart gott och solen tycks skina starkare än på alla andra ställen...

 Jag kan inte sluta le när jag får åka ut till våran tomt. Där är underbart och gissa hur härligt det kommer att bli när det traskar omkring finaste hästarna i världen där också!?! :) Får nypa mej, ännu en gång...

Sen har jag släpat med en motvillig Anna till massören idag, och det var trevligt för då behövde jag inte köra den långa vägen till Kaustby ensam. Och så var Hannes med också förstås och dom två busade som vanligt! Blir varm i hjärtat när man ser dom två tillsammans. <3

Och så har Fanny och jag hunnit med en intressant ridtur ikväll också. Hmmm... Fnissar fortfarande, så länge ingen kommer till skada så, lite galen får man väl vara?! ;)

Ha det bra!

/ Sofie


Hästar gör ett landskap vackert!/ Sofie

Esse Horse Show

EHS i bilder. :)


En toppen helg med många glada skratt och underbara vänner. :) Tack för i år! (Sara sii til at vara heim nästa år! ;))

/ Sofie

Rött, gult, grönt.

Vackert med höst! :)

/ Sofie

Energi
Ibland önskar jag att jag hade energi som ett barn, men så sover dom ju också om nätterna. ;) Oftast.

Mycket som snurrar i skallen så då kan det vara svårt att sova, men nu just var det bara ett namn som jag absolut inte kunde komma på som höll mej vaken. Men en sån tur att det mesta finns att finna i datorn! ;)

Gårdagen var en lyckad dag. Riktigt roligt att vara och planera hus, det börjar kännas lite verkligare då. Sen hann jag med ett dressyrpass med finaste hästen i världen! Synd bara om man skall köpa fler hästar att jag har så höga krav, när jag vet vad en riktigt fin häst är. ;)

Ibland är jag bara lycklig att få leva, just nu är jag det!

Tänkvärda ord - "The most wasted of all days is one without laughter."

Ha en bra onsdag!

/ Sofie

Lika som bär.Nå inte riktigt, men ifall blixten skulle vara bort på bilden nere så skulle det vara mer likt. ;) För den som inte ser vad det föreställer så är det mitt och Dancies hår. :)
 
ööööö-öä-öö-ääääääää-ääääääää - hälsningar Hannes. ;)    

/ Sofie

Hit och dit.

Har haft en långtråkig helg, (förrutom ridlektionen i lördags, som var super) för Hannes har varit sjuk. Mycket gnäll med andra ord och det verkar fortsätta. Han är supertrött när han har sovit dåligt, men vägrar såklart att försöka sova en stund.

Ikväll skall i alla fall jag och Janina till Haga med Two Socks och så en ridtur hoppas jag hinna med. Blev så ridsugen när vi var och se på när Sara red lektion, konstigt att man alltid får en sån stor lust att rida själv när man bara får titta på. ;)

Och imorgonkväll skall vi och och försöka få ihop några ritningar till vårt blivande hus. :) Spännande! Vet inte om jag berättat här att vi har köpt en tomt i Lepplax. Så stor att vi kan ha hästar där, så ni kan skriva upp att jag är lycklig!! Trodde inte att vi någonsin skulle hitta en sån fin tomt. Det är riktigt som en dröm så jag har svårt att tro att det är sant ännu! :)

Fick några bilder av Emma igår från en Maria lektion i sommras. Tack Emma! :)/ Sofie

LifeHa en riktigt skön dag!

/ Sofie

Kärlek är att undra vad du gör precis just nu.Lilla vän, JAG ÄLSKAR DEJ!!

/ Sofie

Ingen e som du.Fastän du ser ut som en skimmel pga all smuts så är du ändå den vackraste hästen i världen! <3

Håhå jag har ingen lust att börja denna dag. Den är tråkig! Men lite bättre blev det nu när jag fick se lite bilder på finaste hästen, så kanske jag orkar. :)
Först skall jag städa och sen skall jag till arbetskraftsbyrån och prata med en tant. Och ingen skötare har jag ännu heller så det är väl det som stressar mest. Meen om inte annat får han följa med och så får vi hoppas att han uppför sej! ;)

Ha en bra dag!

/ Sofie


Härligt med höst!

/ Sofie

RSS 2.0