Happy!


Man kan inte annat än bli glad av denhär killen som står och vinkar och skrattar när man hämtar tidningen...


... och av det otroligt vackra vädret som vi har! Gillar, gillar, gillar min vackra hembygd!!! <3

Ha en bra dag!

/ Sofie

En liten fellponny till.
Dethär är Masters Midnight. Han är en sjumånader gammal hingst som är charmig och vet vad han vill. :) Han är ganska så envis, men lär sej väldigt snabbt! Molly är hans mamma.

Milton, som vi kallar honom, tycker väldigt mycket om att smaka på allt som finns. (som alla andra hästar i den åldern.) Han utforskar världen och  verkar trivas med livet. :) Växer gör han också så det knakar. En supermysig liten filur!

/ Sofie

Julgranspynt


Söta hjärtan. :)

/ Sofie

Julkrubba


Köpte denhär fina julkrubban från Petterssons trädgård. Jättemysig! :)

Jag börjar ha julkänslor på riktigt nu! Idag har Hannes och jag skrivit en önskelista åt Hannes, jättekul tyckte han! :)

/ Sofie

Black beautyHar alltid drömt om att ha en svart häst att fota nångång. Nu har jag fyra! ;)

Det är inte så lätt att fota dem när de alla vill vara i famnen och på samma gång smaka på Hannes, men jag får försöka igen. Fina är dom i alla fall! :)

Detta är Ellegaards Molly. Ett femårigt sto som har fått två föl. Det ena är ännu bara sju månader och går med henne fortfarande och vi har börjat skilja dem åt lite försiktigt vilket resulterat i lösa hästar några gånger, men det blir bara bättre för varje gång. ;) Hon är jättesnäll och gosig och väldigt, väldigt snål!  :) En mycket trevlig och ärlig ponny.

Får berätta om de andra hästarna en annan gång. :)

Ha det gott!

/ Sofie


Tuttfrass x 2

När livet inte alltid går som man vill, då är det tur att denna finns! ;)
Har haft en superbra helg som bl.a. bestått av bowling och mat vid Pedrinas med fina tjejkompisar, hästar, ridning, köpmannamässa och dop. :)

Ha en bra måndag!

/ Sofie

Mer och mer för varje dag...

... tycker jag om de nya hästarna. :)


Eva med sin favorit Milton.


Erica & Masse.


Sööt! :)

/ Sofie

För ett år sedan.

Masse som just kommit ur lastbilen och står för första gången på finsk mark. :)


Molly som väntar på att Milton skall komma ut.


Lillkillen Milton.


Milton & Ivy.

Ja för ett år sen var det vinter! ;) Tänk att det bara gått ett år sen fellponnisarna kom! Det känns som att jag har haft dom mycket längre än så. Och otroligt fina ponnisar är dom allihop! <3

/ Sofie


Ojoj...Oj vad spännande det är att vänta på hästarna! Om allt går bra så kommer dom imorgon. Har fjärilar i magen redan nu. Hoppas att allt går som det ska nu bara. Förhoppning, nervositet, oro, spänning och framförallt ren glädje...

Väntar på mejl nu om att allt har gått bra med lastningen och att dom är på väg. Det blir en lång resa.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Focus/ Sofie

Think of all the beauty still left around you and be happy.Onsdag idag så jag borde börja tvätta kläder nu. Hannes har redan idag hunnit med att rita fem teckningar åt mej. Tror bestämt att han behöver lite pysselgrejjer till julklapp. :)

Ha en bra dag!

/ Sofie

Förberedelser
Känns som att jag är gravid och skall föda när som helst. Håller på och donar och städar och fejar i alla hörn av huset. :) Väntar så på att hästarna skall komma så jag måste ha något att göra hela tiden. Men det är bra för då får jag i alla fall storstädat lite här hemma. :)Här är tre av hästarna. Från vänster Ivy, Milton och Molly. :) 

/ Sofie

RSS 2.0