Påsken närmar sej...

Tiden rusar iväg, onsdag redan idag... Ikväll skall Dancie få nya skor.

Sen är påskhelgen här innan man vet ordet av och då blir det flickträff, skoj, helgen efter det blir det hästmässa, vilket också skall bli kul, men sen börjar min rehabilitering. Den gruvar jag mej för. Vet inte hur jag skall orka ha fullt program varje dag i tre veckor. Normalt tar vi ju dagen som den kommer och jag gör det jag orkar med, sover gör jag ju varje dag också... Hjälp, hur skall detta gå!?

Och så har jag en bunt med papper som skall fyllas i till rehabiliteringen och en bunt som skall fyllas i för FPA ersättningar. Mindre kul med andra ord! Men nog ordnar det väl sej på något sätt. :)

En söt liten påskhare har flyttat hem till oss, jag bara väntar på att den skall få bli uppäten! ;) Hehe.Ha en bra dag!

/ Sofie


Hästar ger oss de vingar vi saknar!

Igårkväll var Helena och rida Dancie och det gick bra.
Sen ville hon att jag skulle sitta upp eftersom det är hos mej problemet är. Och med mycket hjälp började allt plötsligt fungera! :) Jag bara kände det! Min fina häst bara flöt fram i jämn takt och med jättemjukt stöd och hon bara fanns där! Den känslan går inte att beskriva, så jag kommer inte ens att försöka. Men nu vet jag i alla fall vad jag letar efter. :)

Kom ihåg att påminna mej om du hör mej säga att min häst inte kan, påminn mej om att det är jag som inte kan, för min häst är fantastisk!

Så är det med ridningen det går både framåt och bakåt och ibland stampar man på stället i vad som känns en evighet. Men plötsligt får man en till aha upplevelse åter en gång och kommer ihåg hur fantastiskt roligt det är att få rida och utvecklas tillsammans med en häst som man tycker så mycket, så mycket om!/ Sofie


Lugn & Ro<3

/ Sofie

Fredag! :)

Efterlängtade fredag och Hannes sov till åtta i morse. Yes! :)
Ibland blir jag inte riktigt klok på varför allting skall vara så invecklat, men sånt är väl livet, ingen har sagt att det skall vara lätt... Men nu skall vi fara ut och leka lite. :)

Ha en skön dag!

/ Sofie

Grönt e skönt!

Var med Sara och flickorna igår och provade klubbjackor. Det var inte lätt att bestämma sej. Redan från början tyckte jag om den gröna, men den är svår att matcha med mina övriga saker plus att jag var med en "grönhatare" och provade, så det blev lite svårt. ;) Men det fick bli den gröna tillslut ändå. Den var jättefin!

Vackert väder idag igen, såhär har det ju varit hela veckan nu så man börjar bli bortskämd. :)Hannes favoritkatt! :)


Skoj att leka i hästhagen.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Skoj!

Igår var jag på Wautsi kväll. Vi hade en superrolig kväll! Testade massor av fina och mindre fina kläder! ;) Köpte en tröja åt Dani och sen kunde jag inte låta bli att köpa denna billiga och söta klänning till mej själv. :)

Denhär gubben har börjat få för vana att stiga upp klockan sex på morgonen. Det är inte kul. Normalt brukar vi sova till åtta så dagarna blir jättelånga, tråkiga och "trötta." Vet inte om det är hans öron som bråkar eller om han bara har blivit morgonpigg när det blivit så ljust ute.

Nu skall vi äta något, ha en bra dag!

/ Sofie

Sol, sol jättesköna sol!

Andra dagen i rad med underbart solsken! Man kan väl inte annat än bli på bra humör!? :)
Ridning ikväll i det fina vädret och nästa söndag ändrar klockan. Perfekt! Då blir det ingen mörkerridning mera. :)

Vill visa er en länk som jag tycker om. Wild and Free... http://www.youtube.com/watch#!v=wVbavxbgLi4&feature=related

Ha en skön dag!

/ Sofie

Godmorgon!


Dancies ruffsiga morgonfrisyr. :)


Gäsp!


Kikar ut över hagen och är nöjd över en lat dag full av solbadande och mat som väntar. ;) Finaste tjejen min! <3

/ Sofie

Lite färg...
... gärna i form av blommor gör mej alltid glad. :) Så därför var vi och skaffade dessa söta blommor till Petterssons trädgård idag. Tycker dom piggar upp lite extra nu när det är ganska trist väder ute, i väntan på våren. :)

Nu ser vi fram emot en skön och rolig helg. Ikväll skall vi fara till simhallen om det blir som vi tänkt. Och imorgon är det blåbärshoppning, sen får vi se vad det blir av resten av helgen.

Önskar er alla en skön helg!

/ Sofie

Hope

Hittade några fina ord, men inte vem som skrivit dem. Ville visa dem för er. :)/ Sofie

Sol och värme......allergi, myggor, bromsar, flugor och allt annat elände. Men visst är sommaren ändå underbar! :)

/ Sofie

FAVOURITEMitt favoritarmband som får vara med varje dag. :) Hoppas det aldrig går sönder!

Idag skall jag äntligen iväg och fixa till min onda rygg efter den fina seglatsen från hästryggen. Hoppas bara att jag har färdigt med det nu så att jag inte behöver åka av på lördag igen! ;) Då blir det hoppning igen. Blåbärshoppning, då får man starta tre gånger om man inte är nöjd med föregående runda. Jättebra tycker jag, träning, träning! :)

Nu har Hannes fått nya piller att ta som jag verkligen hoppas att hjälper. Homeopaten som Hannes och Dani var till igår berättade om ett barn som hade fått 40 antibiotikakurer på två år för öroninflammation, som hade blivit frisk efter besöket hos honom! Stackars barn! :(

Så nu vet ni om ni har problem med öron att denna man är kanske värd att besöka!

Ha en bra dag!

/ Sofie


Bara för att...

...jag längtar efter sommar! :)/ Sofie

Med glimten i ögat.Vårt lilla busfrö med glimten i ögat. :)

Drömde inatt att någon hade kidnappat Hannes och allt var mitt fel för att jag inte hade sett efter honom ordentligt. Kan inte beskriva lättnaden som infann sej när jag upptäckte att allt var en dröm! 

/ Sofie

Du & Jag

Ny start efter en trevlig helg. Lördagens hoppning gick jättebra, förrutom att jag miste balansen på ett hinder och föll av rakt in i nästa hinderstöd. Det gjorde ont! Och jag är alldeles öm i hela kroppen fortfarande. ;)

Hannes antibiotika är slut men han verkar inte vara i form ännu. Han äter dåligt och är gnällig. Skall fara med honom till en man imorgon som tydligen skall ha någon slags naturlig antibiotika. Får se vad han säger.

Hannes och jag har haft tråkigt denna förmiddag och därför har vi fotat oss själva. :) Väldigt snyggt men det bjuder vi på.

/ Sofie


Fredag!

Äntligen! Och fint väder är det också.

Hannes och jag sitter och väntar på att Emil killen skall komma hit så vi får någon att leka med. :)

Sen ikväll blir det hoppning om det blir som planerat. Såå kul! :)Om man har lite fantasi så kan man se havsbotten på den senare bilden. :)

Ha en skön helg!

/ Sofie

Stackars liten!

Hannes har öroninflammation igen och igår sprack hans trumhinna. :( Stackarn, han måste ha haft så ont! Men nu verkar han på bättre humör. Hoppas verkligen att dom blir bra nu en gång för alla!

Var på en härlig ridtur igår med Sara & Maya. Hade kul och skuttade över lite snödrivor också! :) Å vad jag tycker om att hoppa! Och på fredag blir det mera hoppning, då far vi till manegen med Jane och Dancie och hoppar lite för Anna. :)

Det är vårväder ute! Undebart! :) Trodde inte att denhär stunden skulle komma såhär tidigt, men nu är den redan här.Ha en bra dag!

/ Sofie

Mera från resan.


Solbyn 7. :)


En av backarna som syntes från stugan.

Korten nedanför har Dani fotat. :)


Massor av UNO spel...


... och god mat. Här hugger Hannes in på Kika & Martins supergoda hemlagade hamburgare! :)


Och lek och bus i massor av snö. :)

/ Sofie

Eget "bygge" :)

Gubbarna byggde egen hoppa utanför huset som de höll på att bryta nacken av sej i. Håhåjaja när skall de inse att de börjar bli för gamla för såntdär!? ;) Det är Dani som har fotat.

Juppi som hoppar lite. :)

/ Sofie

Både ett och annat...

... djur stötte vi på på vägen. :)

/ Sofie

På gång igen! :)

Har inte hunnit komma igång med bloggen efter resan, men nu kanske det börjar ta sej igen. Har fått in fotona på datorn i alla fall. :) Jag hann aldrig fota riktigt mycket så det är inte så mycket bilder.

Vi hade en trevlig resa, fint väder också, men tyvärr fick vi magsjuka nästan hela bunten så det var ju mindre kul. Hannes är inte i form ännu heller, han är gnällig och trött. Men han har inte spytt nu på några dagar så jag hoppas det är på övergående.

Fint väder har vi hemma och mitt hööks paket väntade när vi kom hem. Fina grejer var det så nu väntar jag bara på våren! :)

Dancie var väldigt pigg i lördags, men det är ju förståeligt för hon hade inte rört på sej på hela veckan. Men oj vad mycket snö det har kommit hemma så länge vi var borta! På ridturen räckte inte hästbenen till ens, så Dancie fick börja skutta fram som en hare. Hon bad mej nog stiga av, men hemsk som jag är tänkte jag på mej själv i första hand och ville absolut inte dränka mej i snön! Stackars häst! ;)

Okej, nu skall jag visa mina fina rosa skor som många av er redan har fått höra om. ;)Ha en skön dag allesammans!

/ Sofie


RSS 2.0