Mellanrapport

Snart har tre veckor flygit förbi i rasande fart. Men en underbart skön semester har vi haft! :) Nu skall jag skriva lite så Anna har något att läsa. ;)

Har fotat två 1-års kort, den senare idag. Det var mitt syskonbarn Emil. En liten rolig figur som vände ryggen åt och tittade ner direkt jag kom med kameran! ;) Men ACK så söt han är!!!
Plötsligt kom han på att han ville bada, så då satte han sej ner i den värsta rapapölen och skvätte och lekte utan några bekymmer i världen!! :)

Ett bekymmer har jag i alla fall trots att det är semester och det är Dancie. Hon har ett fult sår på benet som har osårats, så hon har haft feber och sulfakuren hon fick har inte bitit på. Igårkväll hade hon feber och idag kom veterinären igen ut för att titta på det.
Byte av penicillin blev det och hon tyckte det var bäst att sy ihop det och hoppas att stygnen håller. Så nu står stackars Dancie vid Lisas på boxvila för att inte stygnen skall rivas upp. Hon är lugn och fin där men undrar nog varför i hela friden jag inte släpper ut henne när jag kommer dit... Om man kunde förklara. Men nu får vi hålla tummarna för att det blir bra och att det räcker besvärligheter för denhär gången!

Ha det bra!

/ Sofie

Semester!

Idag är sista dagen som Dani jobbar. Efter det får vi ha tre sköna, långa, lata veckor att njuta av! :) Bättre än så blir det väl inte!? Har på känn att också bloggen kommer att ta semester under dessa veckor.

Igår var vi och simma och jag simmade också, två gånger! En gång i ån och en gång i havet. Hade superrolig dag igår som mest tillbringades med Fanny, Emma och Hannes. Simmning och ridning och en sväng till Kokkola och äta lite goda hamburgare. ;) Toppen!!Hannes och Linn busar i mommos hängmatta. :)

Ha det gott så hörs vi!

/ Sofie

Dressyrtävling

Tycker att Dancie är så fin på bilderna så jag måste visa dom till er fast jag själv ser ut att behöv hjälp på de flesta bilder! ;)
Tack Julia för bilderna! Du e jätteduktig!

     

/ Sofie

Super helg!

Jag har haft en supertrevlig helg! Två ridlektioner för Maria och en massa annat skoj och god mat med hästkompisar! :)

Och i söndags blev Fanny konfirmerad. Har en del bilder från det som jag hade tänkt ladda upp om jag kommer mej för. Min blogg har lite semester nu för tillfället och ännu värre blir det väl nästa vecka när Dani får semester, men jag bloggar när jag vill och ork! :)

Idag har Hannes och jag varit och simma. Oj vad Hannes hade spring i benen och till slut simmade han nog fast han tyckte det var jättekallt! Hade ingen kamera med, men nästa gång måste jag ta.

Ja fy vad varmt det är! Typ det enda jag gör är att sitta och äta isglass. Annars kokar jag över... Klarar inte riktigt av denna värme, men det är väl bra ändå, ingen kan ju klaga på att det inte är sommarväder i alla fall! :)Ha det gott!

/ Sofie


Min nya gröna.

Köpte två nya klännigar på rea igår. Den ena var -40% och den andra -30%. Å vad jag gillar klänningar!

Här ser ni lite av den ena. :)

/ Sofie

Åskan går.

Det åskar ute, hoppas det blir lättare att andas efteråt. Skulle gärna få vara lite kallare ute för mej, men får väl vara glad för andras skull! ;)

Färdigt städat och nu är jag lat och trött! Skulle egentligen behöva till stan ett varv, men det får nog vänta till någon annan dag. Nu vill jag bara äta någonting riktigt gott och sen gå och sova! Men så lär det inte bli för det finns absolut inget gott i detta hus för tillfället! Hmm...


Hannes tittar på film av sej själv och ser så kul ut. :)

/ Sofie

RSS 2.0