Julafton i bilder.


Pontus väntar på glass.
SPÄNNANDE! Efter några minuter ryker tuttarna. :(


Tomten kommer! :)


<3


Den efterlängtade stockbilen. :)


Min fina! :)

/ Sofie

Inget riktigt blogginlägg utan bild.

Inte här i min blogg, men nu får det bli ett i alla fall. :) För att jag sitter på fel dator, vilket påminner mej om att jag borde fota min superfina minilapptopp som jag fick i julklapp för att ni skall få se den! Sen fick jag också ett superfint rosa diamantpannband åt Dancie så nu glimmar hon ännu mer än vanligt och en pannlampa som lyser så att jag inte kan missa en enda lort i hagen! ;)

Idag är det ridning i staraby med Eva och Totte som gäller. :) Sen skall vi vara vid Evas ikväll också. Äta pizza och annat gott. Tyvärr  vaknade Hannes alldeles för tidigt så han kommer att vara trött ikväll har jag på känn.

Det känns konstigt, snart skall jag börja jobba. Min lilla kille börjar på dagis och allt kommer att bli så annorlunda. Kan inte riktigt få in i skallen vad som skall ske. Men det går nog förhoppningsvis bra sen vi båda kommer igång.

Gott Nytt År på er allihopa!

/ Sofie

God Jul

Oj vad slapp jag varit här, men så länge jag har annat att göra så får bloggen vänta. Den är mera som ett tidsfördriv. ;)

Alla hästar och människor i vår familj mår i alla fall bra. Som jag vet om åtminstone. Hästarna skiter så det står härliga till! :) Tänk, efter idag svänger det och börjar bli ljusare igen! :) Det säger man inte nej till.

Tänker önska er en riktigt God Jul allesammans!/ Sofie

Frågor, frågorLigger och funderar varför jag inte kan sova. Kan det vara för att jag fyller år? (Nej det är det inte för jag har redan fått min födelsedagspresent för längesen.) Eller också är det faktiskt dendär Johannas tunika som förbryllar mej? Men så kan det ju också vara att jag gick och sova för tidigt igår, eller så har jag för mycket att göra de kommande dagarna? Hästarna kan man ju alltid fundera på eller är det Hannes dagis och att han börjar bli stor? Stora problem eller hur? ;)

Dagisbesöket gick jättebra. Hannes var supernöjd över att få leka med alla fina saker som de hade! :)

Ha en bra dag alla!

/ Sofie

Our number oneSnart har tre år gått sen Hannes föddes. Tiden rusar förbi, men trots det så kommer jag inte riktigt ihåg hur en vardag såg ut utan honom. Tänk så konstigt och tomt allt skulle vara, och så mycket mindre skratt och gråt, både på gott och ont. :) Vi älskar dej oerhört mycket!

Idag skall vi till Hannes dagis och hälsa på. Det blir spännade. Undrar hur det kommer att gå, normalt har han ju inget emot att skötas hos andra, men å andra sidan har det ju alltid varit släkt och vänner som han känner, så det är ju svårt att veta hur han reagerar med helt okända människor. Som sagt, spännande! ;)

Luciatåget var roligt att rida i som vanligt. Kommer att sakna det när vi flyttar härifrån. Dancie skötte sej fint och alla hästar och ryttare var så fina!

Ha en bra dag!

/ Sofie 


Grattis!


Idag fyller denna lilla tjej sex år! Och det får hon som vanligt fira med att rida med i luciatåget. :)

/ Sofie

Nokia 6700 slide

 

Virgin Media goes pink with Nokia 6700 slide on £8.50 tariff


Denhär vill jag ha!! :) Så om någon behöver en nokia 5530 så finns en till salu hos mej. ;)

/ Sofie 

Above all

Vill dela med mej av en sång som jag tycker är vacker.
http://www.youtube.com/watch?v=AjYiEyu8Si8&feature=related


Alla årstider har sin charm. Och till och med de som inte tycker om vintern måste i alla fall godkänna att det är vackert, eller hur? ;)

Nu har vi fått bygglov så nu får vi sätta igång! Längtar verkligen till dagen när vi och alla våra hästar får flytta in! :)

/ Sofie


Tulpaner
Snart är det tulipantider igen. :)

/ Sofie

For my sisters

Det första jag borde göra är att fota alla mina systrar. Jag har ju inga bilder av dem alls nästan, men så är dom också bra på att smita undan, några av dom. ;)

A sister listens to your worries and fears,
gives consolation and dries up the tears.
Creates confidence when you haven´t any left,
helps you feel good about yourself.

Through phone calls and pictures you both share,
triumphs, joys, problems, advice, love and care.
She´s there for special days that come along,
organizing, planning, making sure nothing goes wrong.

Sisters grows up competing over everything,
squabbling and saying words they don´t mean.
But standing together in times of adversity,
their love shines through perfectly.

People will come and go leaving your heart hollow,
but wherever life takes you a sister´s love will follow.
With you from childhood until the end,
near or far she´s your lifetime friend.

                               Sharon Gibbons

Anna, (och troligtvis också Jenny) ta google översätt! ;) Vad skulle jag vara utan er? Tack för att ni finns! <3

/ Sofie

My star<3

Fick lust att göra lite nytt här på bloggen så det får se ut såhär nu en stund. :)
 
Tänk att det redan är första december! Tiden går såå fort! Hannes var överlycklig imorse när han fick öppna sin kalender och där fanns en liten fin salmiaktomte som han klippte sönder och åt upp. ;) Det är bra att det finns andra kalendrar än choklad, eftersom Hannes är allergisk mot mjölk.

Igår ringde jag och beställde tid till klippning också, skall bli skönt att slippa de nötta topparna, men det är nog bara topparna som åker. :)

Undrar hur det går för Johanna på dansen!? Det skulle vara intressant att se på i alla fall! ;)

Ha en bra dag!

/ Sofie

RSS 2.0