Helgen i bilder.

Flickträff och ridning på schemat. :)


Veniziansk firades hos Anna & Pelo.

En fullt normal 35-åring... ;)
Ha en bra dag tisdag allesammans!

/ Sofie

En liten häst med glimten i ögat!

Igår flyttade Dancie hem. Alla verkar glada och nöjda! :) Dancie verkar ha tuffat upp sej lite vid Lisas. Där var hon så ynklig och sjuk så hon sökte tröst hos mej, men inte mera!! :)

 I morse när jag kom i hagen och skulle smörja hennes ben så hade hon inte alls tid med mej! Hon sprang omkring som värsta vildhästen och visade upp sej och jag kunde inte annat än att skratta. Så härligt att återigen ha en glad, frisk och busig häst! :) Känns som en evighet sen hon fick såret på benet och det är nog ganska länge också. Fem veckor tog det förrän det tog ihop.


I boxen vid Lisas.


Här ser ni såret ihopsytt. Det gula är en dränering så att all var skulle slippa bort. Såret gick som en ficka upp under skinnet ända upp där var ni ser ett stygn fast uppe. Det var stort och varigt och eländigt! Sen har allt skinn på det rakade området kommit lös för där under fanns massor med var. Så där är ny päls på kommande nu, som blir ljus.

Nu skall jag koka mat!

/ Sofie

Jag ser ljuset.

Hej å hå vad dålig jag blivit på uppdatering! :) Men nog blir det väl bättre får man hoppas.Jaa jag ser ljuset. Ur all denna dimma av ovisshet så börjar ljuset krypa fram. Långt är det kvar av allt som måste klaffa, men jag har i alla fall ideer och planer, och framförallt DRÖMMAR!! Å vad glad jag blir! :)

Snart så är Dancies sår helt läkt och det har börjat växa päls, tyvärr blir den ljus... Men jag kommer ju inte att glömma bort detta elände i första taget då! ;)

Har varit och rida men Janina & Two Socks ikväll. Dancie uppförde sej helt okej vilket kanske man inte riktigt kan säga om Two Socks. ;) Meen trevligt var det i alla fall. Och jag såg regnbågen! Den är vacker!!

På fredag har jag flickträff! Skall bli såååå roligt att träffa alla igen! Tyvärr har jag inte bakat något alls ännu och vet inte riktigt varifrån jag skall ta ork till det, men mina fina flickor bryr sej inte så mycket ifall det inte blir hemlagat. ( Får jag hoppas i alla fall. ;))

Nä nu skall jag söka mej i säng så småningom. Gonatt!

/ Sofie

Måndag.


Var vid villan i lördags och där var det jättehärligt! Kanske var det sista doppet för denna sommar.

Dancies sår har blivit mycket bättre och vi har slutat med penicillinen, så idag skall jag rida på riktigt! Har inte gjort det på en månad och jag kan säga att jag saknat det enormt mycket! Vackert och skönt väder är det dessutom! :)

Nu skall vi laga mat för Hannes väntar på det och sitter och kramar mej så jag skall komma nu! ;)

Bara en liten bild ännu...


Ha en skön dag!

/ Sofie


What happens.../ Sofie

Sommarkvällar


Finns väl inget som är lika härligt som en underbar sommarkväll!? Men dom blir bara färre och färre...

Ojojoj i morse hade jag Dancie på rymmen i stora hagen med alla de andra hästarna vid Lisas! Kan lugnt säga att jag hade hjärtat i halsgropen!! Men tack och lov så hände ingenting farligt, Danice tyckte nog det var mycket uppfriskande efter alla långa dagar som spenderats i box! ;) Knashäst! Underbarare fyrbent varelse får man leta efter!

Hennes sår varas fortfarande och penicillinkuren har nu blivit förlängd två gånger. Men nu hoppas jag verkligen att det skall räcka efter dethär. Lite har såret börjat växa ihop så det går inte bakåt i alla fall. Men det känns som att det tar en evighet!

Annars så mår vi bara bra och allt är som vanligt. Hannes är ganska rastlös här hemma så vi får allt som oftast söka oss iväg till någon lekkompis. :)

Många funderingar snurrar i mitt huvud, som vanligt får man väl börja säga. men nog löser det sej på bästa sätt till slut, tror jag för tillfället! ;)

Ha det gott!

/ Sofie

RSS 2.0