Kalas och kalas.

Mera snö?! Nej tack!

Nu har en vecka gått av rehabiliteringen. Jag har varit väääldigt trött! Men annars har det gått helt bra. Mycket olika motionsformer varvat med föreläsningar om hur kroppen fungerar, stresshantering osv. Mycket av föreläsningarna har varit väldigt intressanta, så jag önskar att jag hade varit lite piggare så jag inte suttit och halvsovit på dem. Men förhoppningsvis går det bättre de två resterande veckorna. :)

Med Hannes har det också gått bra. Han har trivts bra med att få fara bort varje morgon så jag hoppas det fortsätter i den stilen.

I går var det många som fyllde år. En av dem var Dani. :) Vi var på vårt fadderbarn Esthers kalas igårkväll och ikväll har vi kalas åt Dani. Sen hade jag också en systerdotter och en brorson som fyllde år igår. 17.4 är ett populärt datum! ;)

Sen hade vi blåbärsdressyr igår också. Jag var inte med och tävlade själv, men det är alltid roligt med lite hästprogram! :)

Jag har inte bakat mycket till ikväll så jag har haft Emma att fixa en tårta. Den blev jättefin, hon är så duktig! :)Ha en fortsatt skön helg!

/ Sofie

Det tänker jag ofta på.

Hittade just en sång som jag länge har undrat hur den går. Har bara kommit ihåg de två sista raderna av sången från förr. :)

Det blåser ifrån havet det är ljumma vindar, en segelbåt med masten i det blå.
Jag ligger under filten under gröna lindar, men näsan tittar fram en bit ändå.
Nu undrar jag bara vart molnen skall fara och vem som kan se dom då?
Att alla barn i världen ser på samma himmel det tänker jag ofta på.

Och kvällen kommer sakta, det är mörkt om natten, min lampa har jag släckt för länge sen.
Mamma har just hämtat lite extra vatten och sagt godnatt, men jag är vaken än.
Nu undrar jag bara vart stjärnor skall fara och vem som kan se dom då?
Att alla barn i världen ser på samma himmel det tänker jag ofta på.

Kommer nog att bli uppehåll här på bloggen ett tag nu när rehabiliteringen börjar. Kommer att uppdatera om jag har tid och ork. Känns väldigt spännande att se om jag klarar av detta nu...

Ha sköna dagar allesammans så hörs vi! :)

/ Sofie


Vardag igen!

Efter en riktigt skön påskhelg är det skönt att få komma tillbaks till vardagen igen och börja leva normalt. Och äta normalt framför allt, det har blivit alldeles för mycket gott i helgen! Så mycket att jag mår alldeles illa ännu... ;)
Får inte in i skallen att det är tisdag idag, det är bara måndag för mej.Nu skall jag kika lite på film när Hannes sover.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Glad Påsk!

Nu blir det uppehåll här på bloggen över påsken. Önskar er alla en riktigt skön helg! :)/ Sofie


RSS 2.0