Hösten är vacker!

På förmiddagen var vi på en riktigt skön promenad. Och med de dansande löven omkring oss fick jag inspiration till att göra en cupcake. :)
Länge sen sist, och det märks. Den blev inte så värst bra. Men kul var det och det är ju huvudsaken, eller hur?!
/ Sofie


Hemma igen!

Vi har haft en helt otroligt rolig resa. Varje sekund har vi varit aktiv, och vi fick så mycket gjort!
Och hela tiden hade vi roligt. På lördagskvällen var vi alldeles stela i ansiktet för att vi hade skrattat så mycket.

Anna har varit i vårt sällskap nästan hela tiden och det var så kul att få umgås henne! Och så fick vi pröva att rida på hennes Sigge också, vilket var underbart! Vilken härlig häst!
Och en riktigt fin häst är det som kommer hem till Eva och Ann nästa helg. Här provrider Anna. :)
Han var supersnäll, lugn, fin, och hade riktigt fina gångarter! Jag blev riktigt kär i honom jag också. ;)Vacker natur fick vi också njuta av. Jag fotade inte så mycket, för det fanns inte riktigt tid med det. ;)

Roligt var det också att komma hem igen! :) Nu har vi varit och handla och Hannes sover. Har en del till att göra förrän han vaknar så jag skall sätta igång.

Ha det bra!

/ Sofie


Uppe med tuppen!

Länge sen jag steg upp så tidigt som i morse. :) Steg upp klockan fem, och det var kallt!!

Nu drar jag till Sverige med Eva och Ann och kolla häst. Skall bli roligt!
Och så skall vi förstås träffa Anna och det blir riktigt kul! Hoppas hon har tid att vara mycket med oss i helgen! :)

Drömde förrän jag vaknade att vi såg självaste kungen när vi körde av båten, så vem vet vad spännande saker vi råkar ut för. ;) Hoppas hästen är det dom vill ha åtminstone! :)
Kan ju inte skriva ett inlägg utan bild. ;)

Ha det bra hemma så hörs vi!

/ Sofie

Vilken?


Nu är jag nyfiken på vilken av dessa två bilder ni kära läsare gillar bättre? :)

/ Sofie

Onsdag

Onsdag = Tvättdag hos oss.

Det är riktigt trevligt väder idag också om man jämför med igår. Då var det riktigt höstruskigt, och vi tände ljus på kvällen och myste hemma. :)

Vi var till mommos på förmiddagen så Hannes fick leka av sej. Sen hade han blivit lite förkyld inatt också. Mindre trevligt! Hoppas det går över fort.

Igår bokade vi Göteborgsresa också. Det skall bli riktigt trevligt att fara dit och hälsa på igen. Och sen kanske Mariann med familj också vill ha lite besök. Skulle ju vara trevligt att se hur dom har det där borta. :)

Fotade Hannes lite idag.


Ha en bra dag!

/ Sofie

Tisdag

Har fixat och donat lite här hemma idag. Bytt lite saker och plockat fram lite mera ljus. Det börjar väl bli aktuellt såhär på höstkanten? :) Det är mysigt med ljus tycker jag.

Fick en jotex katalog igår också och där hittade jag lite smått och gott som jag skulle vilja ha till hemmet men vi får se hur det blir med den saken.

När jag var och fota 1-års grabben härom dagen så fick jag ett presentkort till petterssons trädgård. Så idag var jag dit och hittade något som jag länge länge har sneglat på så då köpte jag det, så nu är jag riktigt nöjd. :)
Sånahär från Cult design. Att ha tvål och diskmedel i. :)


Sen kommer en bild från en ljuslykta som jag köpte i USA som fick komma fram idag. Jag gillar den. :)

Love is kind.
Peace is warmth and harmony combined.
Hope is believing.
Faith is endless.

Ha en bra dag alla!

/ Sofie

Esse Horse show

Jag skulle ju ha kunnat uppdatera lite tidigare men jag har inte riktigt haft tid och ork.

Tävlingen gick riktigt bra. Jag var supernervös och glömde tyvärr bort ett hinder så det blev fyra fel. Det var lite tråkigt för jag var så säker på att jag kunde banan, men när vi hoppat kombinationen som jag inte visste hur skulle gå eftersom vi aldrig har hoppat en oxer förr, så blev jag så lättad när det gick bra så jag glömde bort nästa hinder. ;)

Så kan det gå. Men vi hade riktigt roligt och Dancie var superduktig!! Är så stolt över henne! Hon gillar verkligen att hoppa!Äntligen klar! Och lättnaden infinner sej, vi är båda oskadda efter rundan. :)
Så måste ju Hannes rida lite. ;)

Hannes sover ännu för han vaknade när Dani for till jobbet och kunde inte somna om för att pappa hade stuckit! Han skulle absolut behövt honom just då... Pappa är bäst! :)

Ha en bra dag!

/ Sofie


Fredag!
Fredag idag igen. Imorgon skall vi vara med på EHS. Är väldigt nervös!! Hoppas bara att jag kommer ihåg banan och att vi klarar oss utan skador. Sen gör det inte så mycket om resten inte lyckas och vi lyckas få 100 fel. ;) Man skall inte ha så stora krav såhär i början!
Det värsta är väl att jag inte riktigt kan känna att det skall bli roligt. Innerst inne så tycker jag ju det, men all denna nervositet tar över hand och jag kan inte nå fram till känslan att det är roligt! Hoppas bara att rädslan är försvunnen imorgon och att glädjen infinner sej...

Nu skall Hannes få kläder på sej och sen skall vi fara ut en sväng. Skönt att han är här med mej så att jag inte hinner grubbla alldeles för mycket! Och så har ju Anna kommit hem inatt. Hoppas på att få se henne snart. :)

Ha en bra dag!

/ Sofie

Några bilder till...
Så söta var de när de satt och åt äpplen. :)
Älsklingen!

Vi tvättar kläder för fullt här och snart skall vi fara ut en stund.
Idag skall jag och klippa mej och det behövs verkligen... Har inte klippt mej på jag vet inte hur länge! Vet inte riktigt vad jag skall göra åt det men åtminstone skall det gå att få upp i svans efteråt. Vi får se hur det blir. :)

Sen har Dani gymppa ikväll så då skall Hannes och jag hitta på något kul.

Ha en bra dag!

/ Sofie


En liten kille...

... med glimten i ögat! Har varit och fota denna sötnöt idag. :)


Jätteskoj var det, det tyckte nog Hannes också som fick vara ut och leka med storebror. :)

/ Sofie

Sara & Jane/ Sofie

Bear Dancer

/ Sofie

Mayflower/ Sofie

Dagarna flyger iväg!

Tiden går så otroligt fort och vi har en massa roliga saker som vi håller på med så då har man ju inte tid att blogga så mycket. Lite glest mellan inläggen blir det nu, men jag antar att jag har mera tid med sånt till vintern... ;) Nu njuter vi bara av den härliga hösten...

När vi kom till hästarna på förmiddagen låg de där och vilade och hade inte alls tänkt stiga upp. De är så roliga! Skulle nästan kunna ta hela min underbara häst i famn och krama henne! :) Hannes tyckte det var lite kul också när dom plötsligt var så små... ;)

Nu förtiden pratar Hannes jättemycket och det är lite som man inte förstår. Men några ord kan man inte riktigt begripa varifrån de har kommit. "belski" det betyder lastbil för den som inte visste det. Undrar var busen har lärt sej ryska!? ;) Så låter det i alla fall.
En gammal bild från i somras.

Ha en skön dag alla!

/ Sofie

Ett gammalt fönster...Jag vet det inte själv, men jag gillar tydligen gamla fönster väldigt mycket. Varje gång jag ser ett så måste jag bara fota det. :)

I fredags var vi till simmhallen och det tyckte Hannes var väldigt roligt. Han var mest imponerad av rutshbanan, han såg så kul ut när han kom i full fart och munnen stod på vid gavel! :)
Själv uppskattade jag bastun mest, det är länge sen jag badat bastu, närmare bestämt 3 månader, och det var såå skönt.

Har inte gjort något annat speciellt i helgen. Jag var på ridlektion i lördags och den var superkul!

Ha en bra dag!

/ Sofie

Fredag

I gårkväll var Sara och jag och rida. Vi var i skogen och blev attakerade av dehär hemska älgflugorna. De fanns i massor och kom både på oss och hästarna. Tycker dom är så obehagliga! Man känner att dom kryper på en och ändå hittar man dem inte och när man äntligen hittar dom är dom "seglivade" som bara den...

Nu regnar det ute och jag vet inte riktigt vad vi skall hitta på att göra idag. Har faktiskt lite tråkigt för en gångs skull... ;)

Hannes är i alla fall nöjd och glad för igår var Dani och han till stan och köpa en riktigt fin och stor "skopis". :) Så han leker och leker med den och igår skulle han inte ens i säng...

Nu luktar det bajs här... ;)

Ha en skön fredag!

/ Sofie


Mera rosor...

Lite mera bilder på rosorna kommer här. :)Hannes och jag har varit på promenad i det härliga vädret. Blåser friskt ute idag! :)
Var och hälsa på hästarna och Hannes försökte som vanligt mata Dancie med stenar. Hon bara tittar på honom som om han är tokig, (tror du faktiskt att jag är så dum så jag tänker smaka på det där) och sen fortsätter hon beta. :) Det är så roligt att titta på dem!

Nu skall jag läsa lite böcker åt Hannes...

Ha en bra dag!

/ Sofie

Första tandläkarbesöket

Idag har Hannes varit fösta gången till tandläkaren. Det var spännande, men det gick jättebra. Han gapade duktigt och sköterskan fick räkna alla tänderna och var nöjd. ;)
Sen fick han en tandborste av sköterskan som är väldigt populär.

Köpte rosor igår när vi var och handlade, jag blir glad när jag ser dom för de är så fina.
/ Sofie

RSS 2.0