Fjärilar

Bilder från sommaren. :)

Konstigt att man kan vara såhär trött. Imorse ville mina armar och ben inte lyda mej alls och trodde att de skulle få ligga i sängen hela dagen. Hoppas verkligen att jag inte har någon förkylning på gång. Har inte lust med sånt lagom till helgen och absolut inte till imorgon för då skall jag rida lektion som jag sett fram emot hela veckan!

Nu skall jag göra någon riktigt nyttig kvällsmat, (vet inte vad) men något bra måste det vara för jag har bara ätit... ja jag kan inte ens skriva det här. ;)

Och imorgon är det fredag igen, det är bra! :)

Ha det bra!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Anna med A

Du får INTE bli sjuk till helgen! Jag vill ju träffa dig, för annars kommer jag sakna ihjäl mig i Sverige :'(

2009-11-12 @ 16:11:14
URL: http://bloggen.fi/lostinspace
Postat av: Anonym

Aja baja...maten!Du vet hur viktigt...jag måste lägga i en högre växel med min receptbok,för den kommer att handla om god,bra mat som går snabbt att göra.Den kommer helt klart att bli bästsäljare.Alla kommer att vilja ha den,jag kommer att bli störtrik och bara kunna njuta resten av livet.Härligt!Det är bara ett stort problem,det går så jääätteeeelååångsaamt.Undrar vem det beror på ;)

2009-11-12 @ 19:13:21
Postat av: sara

int na sjukas nu... annos så tå flickona miin sir att ja e in på bloggen den så komber di rusand, åååh mamm va fiint, åååh mamm vaför bakar du alder na såde gooo :-)

2009-11-12 @ 21:11:24
Postat av: Sofie

Anna med A - Nä just därför bestämde jag mej att jag skall vara frisk! ;)Bra att du drömmer i alla fall! ;) Jag skulle nog verkligen behöva receptboken, det vet du. :)Sara - He var roligt at hör! :)

2009-11-13 @ 08:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0