Onsdag

I går var det fuktgranskning här. Allt blev noga kontrollerat och de hittde inget fel så nu behöver vi inte grubbla på det längre. Men det snurrar en massa andra tankar i min lilla hjärna för tillfället. Allt från var vi skall hyra lägenhet till vad för sorts hus vi skall skaffa oss senare och vidare var det skall byggas... Nåja, det är ju trevliga saker att fundera på.

Dani är på skolning i dag och är borta hela dagen och kvällen, så det är bara Hannes och jag här. Vi var och se på när Eva och Ann var och rida på förmiddagen. Hade kameran med men än en gång var batterierna tomma när jag skulle fota! Det börjar väl bli på tiden att skaffa nya snart. Jag provade också rida lite. Kul att testa andra hästar i bland.

Nu har Hannes farit i säng så jag borde hoppa i duschen så länge jag har tid. Vi skall fara och hälsa på till mormors i kväll.

Ha det bra!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Marika

Skönt att allt var ok! Det är inte lite att fundera över när det gäller var man ska bo o.s.v. att flytta är ju inte det roligaste, även om man förstås får tillfället att rensa lite bland alla onödiga prylar man samlat på sig under årens lopp. Själv sitter jag jämt på mäklarnas hemsidor, även om det är åratal innan vi kommer att fundera så långt som till husköp eller byggande. Men att drömma är ju alltid roligt!:)

2009-02-05 @ 10:50:36
URL: http://kirasmatte.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Ja det är verkligen mycket att grubbla på. Du har ju flytten i färskt minne du ännu! ;)

2009-02-05 @ 12:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0