Onsdag

 
Var på terrängtur ikväll i månskenet. Skönt tyckte både Dancie och jag, hon hade lite väl bråttom framåt och då vill jag inte riktigt få igenom allt så bra som möjligt, men jag blir ändå på bra humör när hon är framåt för då är hon glad och känner sej säkert pigg och kry.
Ganska lika i båda sidorna idag, lite svårt att hålla sej till sidan hade hon ibland eftersom det fanns en del extra energi så hon såg vissa spöken men annars kändes hon fin.
 
Red med ganska bra tempo, men med klumpen i magen i galoppen. Får mest sitta och koncentrera mej på att andas så att jag inte sitter och spänner mej.  Å vad jag hoppas att hon skall bli helt bra snart så jag slipper den där känslan. Två snubblingar idag.
 
Fina Dancie från igår. (Och hon har normalt inte spån i svansen men jag hann inte borsta henne eftersom jag hade bråttom till jobbet. ;))
 
Den vita fläcken på vänster bakdel har hon fått i vinter och en massa vita hår. Konstigt, endera blir hon gråhårig eller skimmel. ;)
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: sara

Fiina Dancie :-) kul att du bloggar igen! puss o kram

2014-01-16 @ 09:29:14
Postat av: Johanna

Har du fått fixa så du får fotona till bloggen via telefon nu? :D Så kul ti läsa, eftersom jag int annos e så uppdatera med hur denhär damen din mår! :)

2014-01-16 @ 12:47:19
Postat av: Sofie

Tack Sara! :)

Johanna - Nä all blogginlägg me foton e no via datorn. ;) Men kanski na dag så. Va bra om du tycker he e kul! :D

2014-01-16 @ 15:22:23
Postat av: Johanna

Va raatis! :D å int vejt jag hlr hur du ska få i fixa.. :P

2014-01-16 @ 16:10:29
Postat av: Sofie

Nå int e he heila vääde, ja måst byt tå int ja ork na meir. ;)

2014-01-16 @ 18:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0