Endast hästblogg

Nu har jag kommit fram till att min blogg kommer att ändra lite åtminstone tillfälligt. Jag skall försöka använda den som dagbok för Dancie några månader framöver. Nu försöker jag endast komma ihåg i huvudet hur allt går och det är inget att lita på.
 
Blir svårt att minnas när man jobbar med henne många gånger i veckan, om hon har varit bra några dagar så känns det som jättelänge fastän det kanske inte är det. Så för att få svart på vitt skall jag istället skriva ner så blir allt mycket enklare. Är ändå inte någon aktiv bloggare såhär annars för tillfället som ni märkt. ;)
 
Blir säkert mycket tråkigare för er andra, men jag behöver få detta dokumenterat så jag vet hur allt har varit och inte kan förneka för mej själv om det inte gått framåt som jag önskat. Tanken på att låta henne gå vidare känns inte så stark just nu. Vi jobbar mest akademiskt för tillfället och jag tycker att det hjälper henne jättemycket. Hon har blivit mjukare och bär upp sej själv på ett bättre sätt vilket gör att hon också får en bättre balans i sej själv.
 
Vi är nybörjare i allra högsta grad och jobbar väldigt mycket i skritt, vilket passar jättebra nu när Dancie inte är så stabil på foten. Nu känns det som att det går skata men säkert framåt och jag hoppas verkligen att det fortsätter på det sättet.
 
Vet inte riktigt vad jag vill med min ridning för tillfället, men just nu känns akademisk ridkonst verkligen som vår melodi.
 
Följ oss om du orkar! :)
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: sophie

Jee va kul me uppdatering ;) heska bli spännand at få föli mee va ni haldä på me å hue gar, asbra idé at lägg e hid! :D håller tummarna förat he gar framåt på sama sätt!

2014-01-14 @ 19:53:38
URL: http://www.itgoeson.blogg.se
Postat av: Sofie

Men tack Sophie! :D Bleiv jätteglad! <3

2014-01-14 @ 21:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0