Onsdag

Skall och jobba ikväll så jag tog bara ut Dancie snabbt på ridplanen en stund. Hon behöver också en lugnare dag efter gårdagens massage. Så vi tränade några öppnor och slutor i båda varven, som enligt min mening fungerade riktigt bra. Nu skall vi bara träna upp styrkan så att hon orkar börja hålla det längre och längre.
 
Sen släppte jag henne lös för att jobba lite och hon överraskade mej faktiskt idag med att vara mycket mer uppmärksam på mej än hon brukar vara. Önskar så att jag kunde få tag i någon som är riktigt duktig på frihetsdressyr så att jag skulle få lära mej detta på riktigt! Hur härligt skulle det inte vara att ha en lös häst som följer minsta vink?! (Finns det någon där ute som känner sig träffad, ta kontakt.;))
 

Jag tycker att sen jag började med den akademiska ridkonsten så har Dancies och min relation blivit mycket bättre än den var tidigare. Inte så att den var dålig före heller, men hon litar mer på mej och vågar testa mer nya saker sen vi började med akademiskt. Hon har insett att det är inte hela världen fast man gör fel och jag har lärt mej att inte vara lika dominant. Man behöver inte vara det med Dancie, hon vet att hon är lägre i rang och det behöver hon inte påminnas om hela tiden, hon blir mycket gladare och mer tillitsfull när det är borta och hon ser mej mera som sin vän. Underbar känsla, som jag vill jobba vidare på! Beställde hem en intressant bok idag som jag hoppas få en massa tips och ideér från. :)
 
/ Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0