En jobbig morgondag

Jobbar ikväll så Dancie får ha ledigt. Är fortfarande så trött efter förkylningen och hostar så jag skall ta det lite lugnt. Såklart räckte det ju inte med förkylning så Hannes fick magsjuka också, så vi andra får väl snällt vänta på vår tur. Fyy för dessa sjukdomar!
 
Imorgon blir en väldigt jobbig dag när vi skall ta avsked av fina Pelle killen för gott. Men då får han det bra och behöver inte ha ont mer. Men vilken tröst är det för en själv... All styrka till Janina vännen som mister sin fina älskade vän! Kommer att sakna dej Pelle! <3
 
På eftermiddagen skall vi med Dancie till kliniken och jag är livrädd för vad jag skall få höra. Önskar, önskar så att hon skall få vara frisk och bli bra från sitt snubblande så att vi kan få många år ännu tillsammans! Håll tummarna där ute, det behövs!
 
Känns som oflyt i livet när jag läser detta inlägg men ingen har väl lovat att det skall vara lätt. ;)
 
Ta hand om varandra där ute!
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: sophie

åhnej, he nog allt möjligt på gang nu hör ja! jä vi oss ha minstingen fått feber å så ja väntar ba på min tur ja nu .. å fy va jobbit me pelle! :( haldär definitivt tyyma fö dancie, hoppas att he sku va liti betär nyheter!

2014-02-18 @ 16:46:45
URL: http://www.itgoeson.blogg.se
Postat av: anonymt

vad har hänt med Pelle??♥

2014-02-18 @ 20:01:58
Postat av: Anonym

Sophie - Hoppas du klarar de unda förkylningen! <3 Tack, he kan behövas!

Pelle har en skada i ett muskelfäste och på skelettet från en gammal spark som gör att han är halt hela tiden mer eller mindre.

2014-02-18 @ 20:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0