Förändringar

Måndag och ny vecka. Julen förbi och likaså Hannes 5-års dag. Tänk att han redan är fem år! Kan inte fatta att vi har en sån stor kille. Igår var han med och mockade och hjälpte till nästan hela tiden och det var inte som förrut när han hjälpte till och spred ut skiten, det var faktiskt till hjälp!  Men så sa han ju också på morgonen när han fyllde fem att han märkte själv att han hade fått så långa armar. ;)
 
 Nytt år till på köpet också och imorgon drar jag igång och börjar jobba igen. Känns konstigt att börja på men samtidigt roligt också. På samma gång som jag undrar hur i hela friden allting skall gå ihop, det finns inte en ledig stund i detta hus mera, men bara vi kommer igång så går det väl som smort. Veterinär på besök imorgon också, med lite vaccinationer och tandraspningar på schemat.
 
Dancie då. Hon har blivit behandlad med Bicom två gånger. Där har vi hittat flavivirus på henne som hör till TBE-sjukdomen samt problem med njurarna. Hon har blivit behandlad för båda sakerna och verkar nu vara på bättringsvägen. Hoppas och tror att hon skall bli bra nu och ser fram emot en härlig vår och sommar med så mycket ridning som möjligt. Här skall tränas! (Inget fel på motivationen i alla fall.)
 
Och så vill inte datorn veta av mina foton mera, det går inte att sätta in några kort hit så jag är rätt så sur på den för tillfället. Blogg utan foton passar inte så bra ihop med mej...
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Marika

Hoppas att allt blir bra med Dancie!

Svar: Tack! :) Hoppas verkligen jag med! ;)
Sofie

2013-01-08 @ 11:21:03
URL: http://kirasmatte.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0