Trallallaaa...

Idag är en bra dag! Känslan från gårdagens ridtur sitter kvar. Det blev en underbar terrängtur med Dancie, Eva & Totte. I mörkret. Det var mysigt, riktigt mysigt och det bästa av allt var att min häst var precis som förr! :)
 
Hon var framåt från början till slut, hon var lycklig, den känslan jag saknat så länge nu! Jag hade rätt hela tiden, det har varit något fel, men jag har inte kunnat sätta fingret på vad! Och nu när jag ridit med en annan sadel två gånger så har hon äntligen, äntligen varit sej själv!
 
Visst har hon snubblat några gånger, men det är inte det jag har varit rädd för, det är att min häst har försvunnit! Blivit en annan, sakta men säkert, och jag har inte vetat ut eller in. Om jag inbillar mej eller inte... Men nu vet jag att jag hade rätt!
 
För varje sak som hände så märkte jag vad som hade varit så fel, hon var pigg och framåt redan från början som hon inte har varit på länge, jag kände suget framåt hela tiden och i galoppen kom äntligen hennes efterlängtade galoppombyten, med en bakutspark och byte! Å vad jag har saknat det, vad jag har saknat att få rida min häst, men nu har jag gjort det igen och jag är hel och lycklig!
 
Nu hoppas jag bara innerligt att det forsätter på samma spår och att det är sadeln som har varit bekymmret! Hoppas och önskar att så är fallet!
 
Hannes är i klubben, Isabelle tar en tupplur, jag sitter här och njuter...
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Anonym

yes! :D vad lycklig jag blir för din skull, vännen! Jag halder all tyyma å tååna att o ska haldas lika nu :D

2012-09-26 @ 14:53:38
Postat av: Anonym

/ Johannapyttipanna ;D

2012-09-26 @ 14:55:50
Postat av: Janina

Oj va skönt :) aldrig roligt att veta att he int e som he ska vara :) förstar lyckokänslo din!! :D

2012-09-26 @ 18:52:39
Postat av: sophie

shit va roligt! :D e så glad fö din skull, hoppas he haldär ii se! :)

2012-09-27 @ 09:41:06
URL: http://www.itgoeson.blogg.se
Postat av: Sofie

Å tack så myki allihopan! :D

2012-09-27 @ 11:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0