Vackra sagor är så korta?

Alla som inte orkar med hästsnack kan sluta läsa. :)
 
Igår var jag och red i terräng med Danice. Hade tänkt att vi skulle ha en underbart skön ridtur alldeles ensamma för att bara andas och ladda om. Så blev det inte...
Redan i skritt snubblade hon massor, i traven snubbel och i galoppen snubbel. Det enda jag kände var hopplöshet, here we go again.
 
Efter sadelbytet var hon bättre kanske två veckor för att sedan bli sämre i galoppen, sedan sämre i traven och igår snubbel till och med i skritt.
Jag har länge övervägt att kolla upp henne, men alla tror att det löser sej, bara jag slappnar av, jag lovar er, det är inte där skon klämmer mera. Tyvärr!
Efter att hon nästan gått omkull i galoppen så kom jag till att det får räcka så vi skulle trava ner, på en helt rak och slät väg så faller hon plötsligt ner på framknäna... Stora sår på båda fram.
Jag vet inte vad jag skall ta mej till! Som jag har grubblat på detta...
 
Imorse ringde jag både till massör och klinik. Massören kunde komma och se på henne på tisdag, till kliniken slipper vi först om nästan två veckor. Veterinären kändes väldigt negativ och gjorde mej om möjligt ännu oroligare. Allt från en neurologisk sjukdom till inflammation i kotlederna, omöjligt att svara på. Men det hon med bestämdhet visste vara att en häst inte skall gå omkull på dethär viset och att hon måste kollas upp ordentligt.
 
Jag är bara så rädd att det skall vara sant att  "vackra sagor är så korta."
 
/ Sofie
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

<3

2012-11-17 @ 14:04:50
Postat av: Sabina

Håller tummarna sofie! He reider se nog ska du se!

2012-11-17 @ 17:27:34
URL: http://livetmedponnyer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0