Paus

Tror det få bli paus i min bloggning för ett tag nu. Har inte lust att blogga för tillfället. Och inte riktigt tid heller.
 
Dancie har jag inte blivit klokare med alls. Hon går inte att rida i alla fall och när jag var till kliniken med henne så blev det konstaterat något sorts fel i nervbanorna. Blev verkligen inte klokare alls och ingen vet om hon blir bra igen eller bara sämre och sämre. Det är väldigt jobbigt att inte veta! Men jag skall försöka med allt jag kan göra nu och alla tips jag får mottages med tacksamhet.
 
Lillajul på lördag, kan inte fatta att tiden går så fort! Snart kommer december, och det är en av mina favoritmånader! :) Mys med familjen, födelsedag, snö förhoppningsvis och så vidare. Härligt!
 
Världens sämsta bild, men här fångades vardagen i en bild i detta hus, en storebror med hål på stortån (ack denna kille med sina kläder!) busig som få, gör allt för att både hjälpa och reta sin lillasyster det värsta han kan och lillasyster med bus i blicken som är överallt och i allt och jag konstaterar att jag hinner inte med i svängarna. ;)
 
Ha det så gott tills vi hörs igen!
 
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Sara e

Häärligt foto! De e inte kvaliteten som har betydelse utan känslan i fotot :-)

2012-11-28 @ 20:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0