Det blir bättre!

Hade en skön morgon denna dag. Isabelle har fått för sej att man skall stiga upp kl. 5 på morgonen och vill inte somna om, men efter 2,5 h somnade hon igen så då passade jag på att stiga upp och få en lugn och skön morgon för mej själv.

Finns inget som går upp mot detta väder! Sol från en klarblå himmel och lagom varmt och skönt, inga bromsar, myggor och andra irriterande varelser syns ännu till. Aah vad jag njuter!

Igår red Eva och jag lektion för Maria. Kändes bra, har en känsla av att det inte är så långt borta tills dendär fantastiska känslan börjar finnas där mer och mer. Några steg kom det igår, detdär när man bara svävar fram, sitter bara på och hästen dansar under en, det måste bara vara en av de bästa känslorna som finns! Då blir det plötsligt så väldigt lätt att rida, och däremellan kan det vara så svårt, så svårt och man kämpar och kämpar, men det blir aldrig som man vill. Men känslan av sammarbete istället för motarbete finns där på ett helt annat sätt nu. Det är så skönt, när man känner att man någon dag kan nå målet, det är inte helt omöjligt. Det kallas lycka!

/ Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0