Tävlingsinriktad

Att vara för tävlingsinriktad är inget kul alls. Jag har problem med detta. Innan har jag kunnat tänka att det är ingen vits att tävla för jag kan ändå inte vinna. När jag har sett startlistorna dagen före så har jag kunnat tappa sugen helt för jag vet att jag inte har en chans att bli placerad. Men jag har i alla fall åkt på alla dessa tävlingar så det är ju en vinst i sej. ;)

Detta känns nästan pinsamt att skriva eftersom jag vet att det är så otroligt löjligt, men det är så det har varit många gånger. Alltid efter att jag har tävlat tycker jag att det har varit roligt, men innan har nervositeten tagit överhand totalt eftersom jag har känt att jag är alldeles för dålig egentligen för att ens ha en chans.

Men förra tävlingen ändrades detta, Helena sa något mycket klokt åt mej några dagar innan tävlingen. Man skall bara tävla med sej själv. Försöka förbättra egna resultat, ibland lyckas det inte men ibland lyckas det och då skall man vara supernöjd! Med den inställningen for jag iväg till dressyrtävlingen förra gången och oj va kul det var, bara sådär lagom mycket fjärilar i magen och ingen kortslutning i hjärnan alls! :) Oj vad nöjd jag var med våran prestation då!
Hoppas på att ha samma känsla idag när vi åker iväg. Hittills har det gått både upp och ner, men jag kämpar för att övertyga mej själv. Programmet jag skall rida idag har jag faktiskt ridit förr på tävling så nu har jag ett konkret resultat att förbättra. :) Och så måste jag också komma ihåg att detta är endast vårat tredje dressyrprogram vi startar.


Emma Gäddnäs har fotat. :)

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, blev alla bilder sådär suddiga? ;)

2012-06-27 @ 20:30:30
Postat av: Sofie

Nää, men ja tykkt Dancie var så fin här. :D De kommer nog säkert flera. ;)

2012-06-27 @ 21:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0