Bara för att...

... ni inte skall glömma bort att det faktiskt har varit fint väder denna sommar också! ;)Idag har vi varit till Jakobstad och köpa lite nya blommor att ha på terrassen. Det blev två stycken vita trädgårdskrysantemer. Det är blommor jag gillar, blommar i massor och klarar sej bra för sej själv. ;) Jag gillar faktiskt blommor jättemycket, men de får inte kräva för mycket tid och måste vara lättskötta. Så köpte vi också en pion till vår blivande trädgård eftersom dom hade -30% på perenner. Sen fick Hannes sin efterlängtade bilmatta också.

Igår var jag med Irene, Anita och Jessica på Esse run. Vi var superduktiga och orkade springa hela 4,5 km! :D Påpekas bör att varken jag eller Jessica hade sprungit på väldigt länge. (Jag inte på ca 6 år. ;)) Men det var så skoj så nästa år skall vi nog dra iväg igen om det går som planerat.

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: ANITA

Tack för en trevlig kväll! (: Och vilka ljuva bilder, visst är sommaren härlig!!

2012-07-12 @ 20:43:57
Postat av: Kika

Va! Har du sprungit 4.5 km, he va duktigt he!! :-)

2012-07-12 @ 23:01:56
Postat av: Sofie

Anita - Tack själv! :)Kika - Jaa!! :D I ett svagt ögonblick lova ja at ja far me, men ja ångrar int me sådee i efterhand. ;) He var riktit roligt, men noo va he ju rejn viljo ti sist. Men vi fixa i! Mittiallt sko ja kåma igång me na springas. ;)

2012-07-13 @ 12:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0