Onsdagsplaner och annat babbel


Idag skall jag till hovslagaren med Dancie, hon har tappat en sko. Undrar på om man skall sätta vinterskor redan nu eller försöka en gång till med sommarskor. Men min fina hovslagare brukar alltid ha en bestämd åsikt så troligtvis behöver jag inte ta beslutet själv. ;)
Imorgon skall Lisa komma hit och jag skall ha NH lektion med Dancie. Hon har blivit så duktig, så allt jag kan så kan hon med förbundna ögon. :) Så nu hoppas vi på lite nya övningar, för att kunna träna vidare lite smått när jag inte kan rida mera.

Finns inte så mycket jag duger till för tillfället, men åtminstone är ryggen bättre nu när jag håller upp med allt kvällsjobb. Och att koka mat är typ höjdpunkten på dagen. ;) Så brukar det verkligen inte vara, den slänger man ihop för att man måste, men jag inbillar mej att den blir godare nu när jag lägger ner mer tid på den. Eller så beror det bara på att jag är fruktansvärt hungrig.

Idag har Hannes bestämt att han skall skriva önskelista till tomten när han kommer hem från dagis. :) Lite väl tidigt kanske!

Och så har jag bokat tid till frissan också. Mitt hår blir alldeles hemskt och ofasonligt när jag är gravid, och inte bara håret då heller. Trivs verkligen inte med mej själv under denna tid. Och inte blir det ju speciellt mycket bättre av kommentarer som vissa människor kan säga. Så länge det handlar om min mage kan dom säga vad dom vill, men resten får ni gärna lämna okommenterat, tack!

Nu skall Hannes iväg till dagis här, hjälp vilket långt inlägg detta blev.

Ha en bra dag!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Carina Ventin

Va finns det för korkade människor som ska hålla på och kommentera dig för att du är gravid?! Morr Tycker personligen inte heller graviditet är så skoj, känner mig fet och oformlig. Men det är tyvärr ett nödvändigt ont på vägen mot målet. Och MÅLET ja...<3. Vi sko måst tala på skype nån gång, men nu har vi nåt fel med ljudet och tyvärr tror ja int att de har med micken att göra. Så får se när vi får det att funka. Kämpa på där hemma å skönt att du åtminstone mår bättre av att vara sjukskriven! Då är det åtm. värt det. Kram!

2011-10-12 @ 11:07:55
Postat av: ag

Här har önskelistorna varit på g länge ren,och man är vacker som gravid:)

2011-10-12 @ 11:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0