Hej å hå!

Idag har jag varit med och försökt att titta på när dom andra löshoppade med alla hästarna vilket förstås inte gick så värst bra när min fina dam flippade helt och inte ville hoppa mer efter att ha rivit ett hinder. Håhhå jajja. Men dom andra hoppade superfint! :) Och Milton hoppade 90 cm utan att det ens var tänkt att han skulle hoppa över huvudtaget. Han är duktig den lilla filuren. :)På riktigt, hur i hela friden kan man få hemska sammandragningar bara för att sitta och ropa på en ridplan? Hur kan det vara möjligt? Tycker att det borde räcka som det är men tydligen inte.

Så har jag ätit en supergod efterrätt idag också som jag kom på alldeles själv. :) Och till och med Dani tyckte att det var gott så då har man bra betyg. Måste fundera ut ett namn på min nya rätt och göra den fler gånger. :)

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Stina

Va du e kreativ! Hittar på egen efterrätt... Vad slags efterrätt är det? Eller är det en hemlighet?

2011-10-18 @ 21:48:25
Postat av: Sofie

Egentligen så sko ja ha laga milkshake efter ett recept, men efter en stund så håka ja at he blir int alls na gott så tå rört ja ihop lite eget av glassen, chokladen å grädden som va kvar. Ja ska fota å vis nästa gang ja lagar så ni får sii, men he er int na invecklat å sådee superfint, men gott var i! :)

2011-10-19 @ 07:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0