Tisdag.

En springdag till ända. Imorgon kommer en till. Hannes är tillbaka i dagis igen efter lite över en veckas uppehåll när dagistanten varit på resa. Det gick ändå förvånansvärt bra att ha honom hemma.
Så har våran dator gått sönder så därför blir det inga flitiga uppdateringar nu förrän vi får våran nya som är beställt. Alltid finns något att lägga pengarna på.
Tråkig dag med tråkigt väder, men nu skall jag försöka ta det lugnt en stund och sen hämta Hannes. Saknar snön fast den ställer till många bekymmer den med. Men det är så grått och trist nu.
Sammandragningarna och ryggproblemen fortsätter och jag trivs väl inte sådär hemskt bra för tillfället, men det går att härda ut. En dag i taget...
Hoppas ni har det bra där ute i höstrusket!
/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Stina

Tråkigt med alla sammandragningar och ryggproblem. Jag har ju mått jättebra, men nu börjar det nog kännas av både här och där. Har sovit dåligt den senaste veckan pga sjuk rygg och höfter. Inte så roligt. Nu har jag köpt ett höftbälte, få se om det blir lite bättre med det. Till skillnad från dig behöver jag dock inte stå ut med det särskilt länge till... Ber att du ska orka hålla humöret uppe. Tänk på belöningen - det brukar jag göra. Det är värt en del besvär för att få hålla en liten en snart... Kram på dig!

2011-11-01 @ 16:37:48
Postat av: Marika

Vad trist att du ska behöva dras med sammandragningar och ryggproblem och inte får njuta av graviditeten. Hoppas att du står ut den tiden som är kvar.

Ps. Det vore kul att träffas nån dag! :)

2011-11-06 @ 22:24:18
URL: http://kirasmatte.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Stina - Hoppas att inte slutet blir alltför jobbigt och att du får sova för det är ju nästan det jobbigaste! Kram <3Marika - Jo nog skall det väl gå bra, det minskar ju för varje dag som går. :) Ja verkligen!! :D

2011-11-09 @ 08:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0