Hit och dit.

Har haft en långtråkig helg, (förrutom ridlektionen i lördags, som var super) för Hannes har varit sjuk. Mycket gnäll med andra ord och det verkar fortsätta. Han är supertrött när han har sovit dåligt, men vägrar såklart att försöka sova en stund.

Ikväll skall i alla fall jag och Janina till Haga med Two Socks och så en ridtur hoppas jag hinna med. Blev så ridsugen när vi var och se på när Sara red lektion, konstigt att man alltid får en sån stor lust att rida själv när man bara får titta på. ;)

Och imorgonkväll skall vi och och försöka få ihop några ritningar till vårt blivande hus. :) Spännande! Vet inte om jag berättat här att vi har köpt en tomt i Lepplax. Så stor att vi kan ha hästar där, så ni kan skriva upp att jag är lycklig!! Trodde inte att vi någonsin skulle hitta en sån fin tomt. Det är riktigt som en dröm så jag har svårt att tro att det är sant ännu! :)

Fick några bilder av Emma igår från en Maria lektion i sommras. Tack Emma! :)/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Marika

Härligt med tomtköp och husplanering! Vi är bara i planerar stadiet ännu, men har förstås ögonen och öronen öppna för drömtomten, om den skulle råka dyka upp! :)

2010-09-16 @ 11:46:03
URL: http://kirasmatte.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0