Mellanrapport

Snart har tre veckor flygit förbi i rasande fart. Men en underbart skön semester har vi haft! :) Nu skall jag skriva lite så Anna har något att läsa. ;)

Har fotat två 1-års kort, den senare idag. Det var mitt syskonbarn Emil. En liten rolig figur som vände ryggen åt och tittade ner direkt jag kom med kameran! ;) Men ACK så söt han är!!!
Plötsligt kom han på att han ville bada, så då satte han sej ner i den värsta rapapölen och skvätte och lekte utan några bekymmer i världen!! :)

Ett bekymmer har jag i alla fall trots att det är semester och det är Dancie. Hon har ett fult sår på benet som har osårats, så hon har haft feber och sulfakuren hon fick har inte bitit på. Igårkväll hade hon feber och idag kom veterinären igen ut för att titta på det.
Byte av penicillin blev det och hon tyckte det var bäst att sy ihop det och hoppas att stygnen håller. Så nu står stackars Dancie vid Lisas på boxvila för att inte stygnen skall rivas upp. Hon är lugn och fin där men undrar nog varför i hela friden jag inte släpper ut henne när jag kommer dit... Om man kunde förklara. Men nu får vi hålla tummarna för att det blir bra och att det räcker besvärligheter för denhär gången!

Ha det bra!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Jenny S

Styrkekramar till Dig Sofie. Jag vet hur tungt det är när hästen är sjuk! :(

2010-07-29 @ 22:52:37
Postat av: Anna

Fina foton av Emil:) Alla onda ting är tre! Men nu är Emma frisk,Molly bra och snart blir Dancie sitt gamla vanliga.

2010-07-30 @ 10:08:26
Postat av: Johanna P

Nejmen så det blev såpass frissamt med Dancies sår, tråkit!! :(

2010-07-31 @ 20:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0