Inget riktigt blogginlägg utan bild.

Inte här i min blogg, men nu får det bli ett i alla fall. :) För att jag sitter på fel dator, vilket påminner mej om att jag borde fota min superfina minilapptopp som jag fick i julklapp för att ni skall få se den! Sen fick jag också ett superfint rosa diamantpannband åt Dancie så nu glimmar hon ännu mer än vanligt och en pannlampa som lyser så att jag inte kan missa en enda lort i hagen! ;)

Idag är det ridning i staraby med Eva och Totte som gäller. :) Sen skall vi vara vid Evas ikväll också. Äta pizza och annat gott. Tyvärr  vaknade Hannes alldeles för tidigt så han kommer att vara trött ikväll har jag på känn.

Det känns konstigt, snart skall jag börja jobba. Min lilla kille börjar på dagis och allt kommer att bli så annorlunda. Kan inte riktigt få in i skallen vad som skall ske. Men det går nog förhoppningsvis bra sen vi båda kommer igång.

Gott Nytt År på er allihopa!

/ Sofie

Kommentarer
Postat av: Eva

Det kommer nog att gå bra att jobba. Hannes kommer att trivas som fisken i vattnet med de andra barnen och du har ju ett super spännande och roligt arbete framför dej! Syns snart!

2010-12-31 @ 08:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0